Libnet.ro
UNICEF

17:01

La ce s-au uitat romanii pe YouTube in 2017: cele mai vizionate clipuri video

Adevărul Adevărul,
La ce s-au uitat romanii pe YouTube in 2017: cele mai vizionate clipuri video

Google prezinta lista celor mai populare video-uri de pe YouTube in Romania in 2017: de la viralele creatorilor de continut pe YouTube si pana la cele mai urmarite videoclipuri muzicale. continuă pe Adevărul

La ce s-au uitat romanii pe YouTube anul acesta. Top 10 video

Google a publicat lista celor mai populare video-uri de pe YouTube in Romania in 2017: de la viralele creatorilor de continut pe YouTube si pana la cele mai urmarite videoclipuri muzicale. Listele YouTube Rewind cuprind video-uri incarcate in 2017 si sunt create pe baza vizualizarilor din Romania, luand in calcul si gradul de interactivitate al video-urilor si tipul lor.

Cele mai bune filme din 2017 sunt acum disponibile intr-un rezumat

Daca ai fost curios care sunt cele mai bune filme din 2017, un critic de film cu experienta a creat un colaj in care le sintetizeaza pe toate, in opinia sa. in fiecare an suntem asaltati cu o multitudine de filme, mai mult sau mai putin bune. Unele sunt menite sa faca valuri la box [].

Top YouTube cu cele mai vizionate clipuri in 2017

Anul 2017 a fost unul plin, mai ales in ceea ce priveste continutul YouTube. Aici ai cele mai populare melodii si videoclipuri din acest an, ca sa ti le reamintesti. YouTube a dezvaluit cele mai populare videoclipuri ale lui 2017. Listele sunt defalcate in Top Trending si Top Music si au fost compilate in functie [].

Cele mai bune filme de animatie care vor scoate copilul din tine

Niciodata nu esti prea mare sau prea batran pentru filme de animatie si slava Domnului ca la cate avem, nu vom imbatrani prea curand, asta-i clar. Filmele de animatie sunt acele filme la care te uiti, dar le spui prietenilor ca te-ai uitat impreuna cu copilul, verisorul sau fratele tau cand, de fapt, el se [].

Cele mai viralizate 10 orase si locuri din lume pe Instagram in 2017

In 2017 reteaua de socializare Instagram a fost luata cu asalt de milioane de fotografii realizate de utilizatori in locuri turistice superbe din lume. Iata care au fost cele mai viralizate 10 astfel de locuri.

FOTO Regele Mihai I a murit. Cele mai dragi amintiri din vacantele copilariei sale, in imagini rare

Regele Mihai I 1910 - 2017) petrecuse mai multe vacante din adolescenta in tinuturile Hunedoarei, de unde se intorsese cu amintiri dragi. Cateva dintre ele au fost relatate in volumul Cum invata a-si cunoaste tara Maria Sa Mihai.

Topul dobanzilor la depozite in cele mai mari 10 banci din Romania: niciun depozit nu mai bate inflatia

Doar 4 din cele mai mari 10 banci din Romania ofera in prezent dobanzi de peste 1% la depozitele in lei pe un an. Cele mai mari dobanzi ajung la 1,55%, insa avand in vedere rata inflatiei ajunsa la 2,6% in octombrie, se poate spune ca intr-un an de.

Cele mai nefericite zodii: Impulsive, dificile si deprimate. Cine sunt nativii care isi distrug singuri viata

Miscarea planetelor, semnul zodiacal si confluentele astrale ne pot influenta vietile, iar unii dintre nativi pot fi mai fericiti sau mai nefericiti ca altii. Iata care sunt cele mai nefericite.

Care sunt cele mai bune locuri in avion, ca sa ai parte de cea mai atenta servire. Dezvaluirile unui insotitor de bord

Sa astepti mult si bine sa fii servit intr-un avion nu este cea mai placuta parte a calatoriei. Un insotitor de bord spune exact care sunt cele mai bune locuri in avion, pentru a avea.

Cele mai apreciate melodii romanesti din toate timpurile. Creatiile uluitoare ale unui copil de trupa si ale unui lautar rom

Muzica este una dintre cele mai apreciate forme de arta. Ca si in alte domenii, o serie de romani geniali au excelat si in domeniul muzical. Patru dintre acestia au reusit sa creeze capodopere devenite cunoscute pe intreg mapamondul. Unele dintre aceste creatii au fost atat de celebre, incat se afla in topul all-time al celor mai cunoscute si ascultate melodii din lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )