Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cele mai nocive alimente pe care le mananca romanii. Toti le avem in casa

Playtech Playtech,
Cele mai nocive alimente pe care le mananca romanii. Toti le avem in casa

Intre sanatate si pericol. Desi la baza sunt benefice corpului uman, preparate termic intr-un anume mod devin alimente-otrava. Avertismentele specialistilor si lista neagra a resurselor riscante realizata de OMS. Alimente nocive pe care le mananca romanii Sunt unele alimente caredevin mai gustoase atunci cand sunt supuse unor procedee termice la temperaturi inalte. Ele sunt, de . continuă pe Playtech

Cele mai bune alimente care te ajuta sa-ti cresti masa musculara

Alimentatia joaca un rol foarte important atunci cand iti doresti un corp cu o foarte bogata masa mu.

Greselile pe care le fac toti romanii la curatenie. Cum iti mentii casa curata

Va propunem o lista cu cele mai frecvente greseli in ceea ce priveste curatenia in casa. Astfel, daca veti evita aceste greseli comune, veti reusi sa scutiti timp pretios, dar si bani. Greselile pe care le facem la curatenie. Cum sa iti mentii locuinta curata Curatenia casei, chiar daca nu este o placere, trebuie facuta .

Alerta meteo ANM. Vin ploi torentiale si pericol de inundatii. Unde scad temperaturile. Cele mai proaste vesti pentru romanii aflati pe litoral

Acest cod galben, emis de ANM, este valabil pana marti, 25 august, ora 23:00 si cuprinde 29 de judete din Romania. Potrivit meteorologilor, astazi, intre orele 10:00 si 23:00, 29 de judete din Romania vor fi sub avertizare cod galben de instabilitate atmosferica. Alerta meteo ANM in intervalul mentionat, in sud-vestul, centrul, nordul si nord-estul .

Coronavirus: Sase dintre cele mai promitatoare tratamente anti-Covid de pana acum

Mai multe medicamente si terapii sunt acum testate si folosite pe pacientii cu Covid-19. Exista unele rezultate incurajatoare, care poate incep sa reduca bilantul deceselor din spitale, dar este inca o cale lunga pana la un remediu care va vindeca toti pacientii, scrie The Guardian intr-un articol in care prezinta sase dintre cele mai promitatoare tratamente.

Cele mai periculoase sosele din UE sunt in Romania. Care sunt cele mai sigure

Din nefericire, Romania are cele mai periculoase sosele din Europa, conform unei statistici, bazate pe numarul de accidente produse anul trecut. Tara noastra a inregistrat o scadere importanta in ultimii 10 ani, dar chiar si asa se situeaza la mare distanta de media de accidente inregistrate in Uniunea Europeana. Romania, tara cu cele mai periculoase drumuri .

Bacalaureat 2020. Cele mai mari perle de la limba si literatura romana

Peste 42. 700 de candidati s-au inscris in vederea sustinerii probelor din a doua sesiune a examenului national de Bacalaureat 2020, incepand din 24 august. Proba cu cele mai mari emotii, cea la limba romana, s-a terminat, iar un nou val de perle s-a ridicat peste gradul de analfabetism functional al elevilor din Romania. Bacalaureat 2020: .

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi, in Bucuresti, Iasi si Prahova

Bucurestiul ocupa si marti, 25 august, primul loc in topul zonelor cele mai grav afectate de coronavirus. Capitala a inregistrat cele mai multe cazuri zilnice de infectare cu SARS-CoV-2. Dintr-un total de 1.

Business report: Temerile din jurul redeschiderii scolilor. Cum iti poti lua inapoi banii dati pe concedii si calatorii. Se naste o cortina de fier digitala. Incertitudine, catedrale si bazare. Soselele din Romania - cele mai periculoase din UE

Milionarii Dinu Pescariu si Claudiu Florica scapa de acuzatiile de spalare de bani, dar judecatorii le confisca 22,7 milioane de dolari. Care este explicatia * Temerile din jurul redeschiderii scolilor * Se naste o cortina de fier digitala * De ce e Romania pe ultimul loc in UE la capacitatea de munca la distanta * Cum se pregateste lumea si Romania odata cu ea pentru cea mai presanta toamna epidemiologica * Cum iti poti lua inapoi banii dati pe concedii, calatorii sau concerte * Soselele din Romania - cele mai periculoase din UE * Cum rezolvi probleme imposibile. Incertitudine, catedrale si bazare * Benzina este mai scumpa pe Autostrada Soarelui decat in orase, insa motorina a devenit mai ieftina * Mai multi angajati din constructii vor putea iesi mai devreme la pensie * Sectorul constructiilor a limitat prabusirea PIB.

VIDEO Politistii buzoieni au primit masini noi. Cele mai multe ajung la Ordine Publica

Parcul auto al Inspectoratului Judetean de Politie Buzau se innoieste cu 28 de masini, dupa ce la finele lunii iulie a primit alte 16 autospeciale noi. Cele mai multe vor fi distribuite catre structurile de ordine publica din mediul urban si rural.

Cele mai bogate state ale lumii, saracite de coronavirus. Dubaiul mizeaza pe alcool pentru a iesi din criza

In contextul pandemiei de coronavirus, toate statele, inclusiv cele mai bogate ale lumii, se lupta cu o criza economica. Astfel ca, fiecare tara a luat masuri pentru a depasi aceasta perioada. Dubaiul a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )