Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cele mai noi date despre batalia pentru Cotroceni. Klaus Iohannis e favorit la alegerile prezidentiale - SONDAJE

Antena3 Antena3,
Cele mai noi date despre batalia pentru Cotroceni. Klaus Iohannis e favorit la alegerile prezidentiale - SONDAJE

Klaus Iohannis conduce detasat in cursa pentru Cotroceni, arata ultimul sondaj IMAS. El e urmat de Mircea Diaconu, Viorica Dancila si abia pe locul 4 se afla Dan Barna. Topul. continuă pe Antena3

Cele mai periculoase tari ale lumii. Locul in care cele mai feroce grupari jihadiste se lupta pentru suprematie si ucid turistii

Turismul este una dintre cele mai dinamice activitati, cu cresteri spectaculoase de la an la an si cu investitii imense. Practic, anual apar noi destinatii recomandate si cuprinse in cataloagele marilor agentii turistice din SUA si din Europa de Vest.

Seful Autoritatii Electorale, despre prezidentiale: Sunt cele mai scumpe alegeri

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente, Constantin-Florin Mituletu-Buica, a declarat vineri ca suma totala alocata pentru alegerile prezidentiale din acest an este de aproximativ 150 de milioane de euro, fiind cele mai scumpe de pana acum, transmite Agerpres.

Cele mai populare pacanele din toate timpurile pe care trebuie sa le incerci

Sloturile, stiute de majoritatea iubitorilor de cazinouri online ca jocuri online pacanele, se afla printre cele mai accesate sectiuni ale unui casino, fie ca vorbim despre unul stradal offline sau despre unul online. Cu toate ca sloturile sunt disponibile intr-o gama cat mai variata si intr-un numar cat mai mare, de-a lungul timpului, cateva s-au facut remarcate printre gambleri.

Cele mai puternice antibiotice naturale. Fitoterapeut: Erau folosite de soldatii romani pentru a se feri de infectii

Cele mai puternice antibiotice naturale. Toamna este cel mai roditor anotimp, cu fructele sale gustoase, cu spectacolul de culori, dar este si anotimpul in care sistemul imunitar este afectat. Trecerea de la.

Cele mai bune filme de groaza ale tuturor timpurilor de vazut in noaptea de Halloween

Cel mai infricosator moment al anului a sosit. Noaptea de Halloween este renumita pentru filmele de groaza pe care le putem viziona alaturi de prieteni. V-ati gandit vreodata care sunt cele mai bune filme.

Michael Jackson conduce in topul artistilor cu cele mai mari incasari dupa moarte si in 2019!

Michael Jackson conduce, pentru al 7-lea an la rand, clasamentul artistilor cu cele mai mari incasari dupa moarte, realizat de prestigioasa publicatie Forbes! .

Ludovic Orban, dupa audierile ministrilor: in cele mai multe comisii nu s-a votat politic, ci efectiv dupa prestatia candidatilor Cum explica premierul desemnat avizul negativ in cazul lui Florin Citu

In cele mai multe comisii nu s-a votat politic, ci dupa prestatia candidatiulor, care au prezentat solutii si au fixat obiective benefice pentru Romania, a declarat Ludovic Orban, premierul desemnat de catre.

Utile: Remediile naturale care te ajuta sa scapi de respiratia urat mirositoare; Cele mai bune alimente bogate in calciu

Cum sa faci ca presbiopia sa fie o afectiune oculara mai usor de tolerat? Stim toti ca, dupa varsta de 40 de ani, ochii nostri sufera un proces ireversibil de. Lumea oncologica- intre perceptia pacientului si realitatea medicala. Unul dintre cele mai interesante fenomene in oncologie este revigorarea sau reinventarea unui.

Cele mai tari transformari de Halloween ale vedetelor in 2019

Saptamana aceasta este plina de petreceri de Halloween peste ocean. Iata cum au ales sa se costumeze marile vedete internationale cu aceasta ocazie.

HOROSCOP. Top 5 zodii masculine cu cele mai multe defecte

Astrologii au facut un top al zodiilor masculine care au cele mai multe defecte. Printre acestea se numara Berbecii, Capricornii si Sagetatorii. Scorpion Barbatul Scorpion este foarte gelos,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )