Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ludovic Orban, dupa audierile ministrilor: in cele mai multe comisii nu s-a votat politic, ci efectiv dupa prestatia candidatilor Cum explica premierul desemnat avizul negativ in cazul lui Florin Citu

B1 B1,
Ludovic Orban, dupa audierile ministrilor: in cele mai multe comisii nu s-a votat politic, ci efectiv dupa prestatia candidatilor Cum explica premierul desemnat avizul negativ in cazul lui Florin Citu

In cele mai multe comisii nu s-a votat politic, ci dupa prestatia candidatiulor, care au prezentat solutii si au fixat obiective benefice pentru Romania, a declarat Ludovic Orban, premierul desemnat de catre. continuă pe B1

Orban: in cele mai multe comisii s-a votat dupa prestatia candidatilor. La Citu a fost vot politic

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, marti, dupa audierilor ministrilor Cabinetului sau, ca in cele mai multe comisii nu s-a votat politic, ci dupa prestatia candidatilor, precizand ca aceasta a fost una serioasa si profesionista, fiind prezentate solutii si urmarindu-se atingerea unor obiective care sunt in beneficiul Romaniei.

Ludovic Orban, dupa a treia tentativa a premierului demis de a nominaliza un comisar european: Asta mi se pare inca o obraznicie a doamnei Dancila

Ludovic Orban, premierul desemnat de presedintele Iohannis, a catalogat drept obraznicie tentativa primului-ministru demis Viorica Dancila de a face o a treia propunere de comisar european din partea.

Stii? Cine a fost romanul cu cele mai multe crime din istorie

Cand vine vorba despre cei mai mari criminali in serie din Romania, el ocupa un loc fruntas. Vasile Tcaciuc a fost supranumit, pe buna dreptate, macelarul din Iasi. Totul a inceput in anul 1935, cand.

Premiera in Parlament. Ce a facut Ludovic Orban la prima audiere a ministrilor cabinetului sau

Prima audiere a ministilor cabinetului Orban a adus si o premiera in Parlament. Ludovic Orban, care l-a insotit pe ministrul desemnat pentru Fonduri Europene, a cerut sa raspunda el insusi la una dintre.

PMP va vota pentru guvernul Ludovic Orban: Ce conditii ar trebui sa respecte PNL pentru acordarea sprijinului(VIDEO)

PMP a decis, duminica, in sedinta Consiliului National, ca va vota guvernul Orban, daca vor fi repsectate mai multe conditii. Tinand cont, insa, de situatia in care se afla tara si de.

Zi de foc in Parlament. Ludovic Orban flancheaza ministrii la audieri

Audierile ministrilor din Guvernul Orban sunt in plina desfasurare. Vor fi doua zile de foc, iar toate declaratiile acestora le veti putea urmari in direct la Antena 3. 00 - A inceput audierea.

Zi de foc in Parlament. Ludovic Orban flancheaza ministrii la audieri

Zi de foc in Parlament pentru opt dintre ministrii propusi de Ludovic Orban pentru a face parte din cabinetul sau. Acestia vor fi audiati in comisiile parlamentare de specialitate, iar discutiile se anunta.

Ludovic Orban a facut o marturisire uluitoare la audierile din Parlament: Nu mi se pare normal. Este fake news

Ludovic Orban a facut o marturisire uluitoare la audierile din Parlament: una e ce declara in spatiul public si alta este ce scrie in programul de guvernare. Acesta incerca sa vina cu clarificari dupa ce.

Ludovic Orban: E o obraznicie din partea doamnei Dancila sa faca a treia propunere de comisar european

Premierul propus Ludovic Orban a facut declaratii dupa audierea ministrilor in Parlament. Orban a spus ca Dancila nu mai are in acest moment nicio calitate pentru a propune un comisar european. A fost.

Ludovic Orban dezvaluie ce i-a pus sa faca pe viitorii ministri: Le-am spus sa se duca la ministere si sa afle situatia concreta

Premierul desemnat, Ludovic Orban, este sigur pe ministri care ar urma sa compuna Guvernul, daca acesta va fi investit. Orban a declarat ca toti sunt pregatiti pentru audierile din comisiile parlamentare,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )