Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cele mai noi imagini cu Sony Xperia Z5 confirma senzorul de 23 de megapixeli

Playtech Playtech,
Cele mai noi imagini cu Sony Xperia Z5 confirma senzorul de 23 de megapixeli

Cu cateva zile inainte de lansarea oficiala, Sony Xperia Z5 apare intr-o noua serie de imagini. La Berlin, in cadrul IFA, Sony va prezenta cel mai nou telefon din seria Xperia Z. Avand in vedere succesul limitat al ultimelor modele, toata lumea se asteapta ca japonezii sa vina cu cateva schimbari importante. Una dintre acestea [] Cele mai noi imagini cu Sony Xperia Z5 confirma senzorul de 23 de megapixeli Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

GALERIE FOTO. Cele mai NOI IMAGINI din Coreea de Nord. Cum decurge viata de zi cu zi

Taylor Pemberton, un tanar turist american, a reusit sa ajunga in cel mai inchis stat din lume, Coreea de Nord, intr-o vizita de patru zile.

Fotografii amatori sau profesionisti sunt invitati sa faca cele mai frumoase poze cu Brasovul. Cele mai bune imagini vor fi premiate

Agentia Metropolitana Brasov lanseaza concursul de fotografie Brasov Metropolitan Cooltur Un tur virtual al Tarii Barsei. Evenimentul se incrie in calendarul de actiuni destinat candidaturii Brasovului pentru titlul de Capitala Europeana a Culturii, in 2021.

Cele mai puternice laptopuri au devenit si mai rapide: noile Alienware

Printr-o miscare surprinzatoare de trupe a celor de la Dell, Alienware 18 a fost reinviat, iar celelalte modele de laptopuri au fost actualizate. Majoritatea analizelor din piata sistemelor de gaming confirma faptul ca PC-urile Alienware sunt cele mai performante din lume, cu o fiabilitate sporita, nivel ridicat de flexibilitate la capitolul configuratie hardware si alte [] Cele mai puternice laptopuri au devenit si mai rapide: noile Alienware Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Noile Microsoft Lumia: vor fi cele mai bune telefoane cu Windows 10 Mobile

In toamna, debuteaza Windows 10 Mobile. in aceeasi toamna, Microsoft lanseaza noi telefoane Lumia, iar cele mai asteptate doua modele sunt Lumia 950 si Lumia 950 XL. Acestea sunt dotarile lor, desi inca neconfirmate.

Marea Farsa Lunara: 180 de ani de la una dintre cele mai mari inselaciuni din istorie

Pe 25 august, in anul 1835, a aparut primul dintr-o serie de articole despre Luna care anuntau cea mai importanta descoperire din istoria omenirii. Atunci cand auzim notiunea Marea Farsa Lunara, cei mai multi dintre noi am fi tentati sa ne gandim la aselenizarea din 1969 si teoriile conform carora aceasta a fost regizata de [] Marea Farsa Lunara: 180 de ani de la una dintre cele mai mari inselaciuni din istorie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune orase din Europa pentru cumparaturi

Cele mai bune orase din Europa pentru cumparaturi. Persoanele interesate sa isi goleasca buzunarele o pot face cu succes in orase europene precum Paris, Milano si Londra, destinatii care se numara printre cele mai bune si accesibile cand vine vorba de cumparaturi.

Cele mai frumoase reveniri din fotbal. Steaua are motive sa spere

Cele mai frumoase reveniri din fotbal. Steaua a pierdut cu 3-0 pe propriul teren prima mansa a disputei cu Rosenborg din play-off-ul Ligii Europa. Calificarea in grupe pare compromisa, desi exista cazuri in care echipele romanesti au reusit sa remonteze o diferenta de trei goluri in cupele europene. Va prezentam in continuare cele mai spectaculoase reveniri ale echipelor din Liga I.

Cele mai frumoase locuri din Rusia: orasele rusesti intesate cu obiective turistice

Cele mai frumoase locuri din Rusia. Desi romanii nu se dau in vant dupa destinatiile rusesti cand vine vorba de vacanta, aceasta tara are multe obiective turistice de exceptie, orasele sale fiind cu adevarat fermecatoare.

Cele mai valoroase sfaturi de viata de la batrani: videoclipul viral care arata frumusetea clipelor simple si ce pierdem atunci cand ne stresam prea mult

Definitia stresului a suferit modificarui mari de-a lungul timpului, pentru ca si motivele de stres s-au schimbat radical. Cu toate acestea concluziile finale au ramas aceleasi, potrivit unui grup de femei trecute de mult de prima tinerete, care au impartasesc cele mai valoroase sfaturi de viata prin intermediul unui videoclip.

Cele mai mari companii din Transnistria, la marginea prapastiei. Au taiat din bugetul regiunii 30 milioane de dolari

Cele mai importante intreprinderi din regiunea transnistreana si care furnizau cei mai multi bani la buget au redus esential din volumul productiei care a cauzat o scadere a veniturilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )