Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cele mai mari companii din Transnistria, la marginea prapastiei. Au taiat din bugetul regiunii 30 milioane de dolari

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari companii din Transnistria, la marginea prapastiei. Au taiat din bugetul regiunii 30 milioane de dolari

Cele mai importante intreprinderi din regiunea transnistreana si care furnizau cei mai multi bani la buget au redus esential din volumul productiei care a cauzat o scadere a veniturilor. continuă pe Adevărul

Unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, micsorat cu ajutorul tehnologiei

Este uimitor ce poate face o schimbare de perspectiva. in cazul de fata, un simplu tructransformaunul dintre cele mai mari aeroporturi din lumeintr-o macheta pentru un loc de joaca. Utilizatorul Vimeo darwinfish105 a incarcat pe site filmuletul sau in care a capturat activitatea de pe Aeroportul International Haneda din Japonia. Avioane facand taxi pe pista, [] Unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, micsorat cu ajutorul tehnologiei Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Marea Farsa Lunara: 180 de ani de la una dintre cele mai mari inselaciuni din istorie

Pe 25 august, in anul 1835, a aparut primul dintr-o serie de articole despre Luna care anuntau cea mai importanta descoperire din istoria omenirii. Atunci cand auzim notiunea Marea Farsa Lunara, cei mai multi dintre noi am fi tentati sa ne gandim la aselenizarea din 1969 si teoriile conform carora aceasta a fost regizata de [] Marea Farsa Lunara: 180 de ani de la una dintre cele mai mari inselaciuni din istorie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Gigantii Romaniei care au intrat in topul celor mai mari companii din Europa Centrala si de Est

Cum au performant gigantii din economia romaneasca in clasamentul regional, realizat de Coface, al celor mai mari companii din Europa Centrala si de Est. Studiul Coface CEE Top 500 clasifica cele mai puternice cinci sute de companii din regiune, luand.

Ministrul Agriculturii: Cele mai mari pierderi din cauza secetei sunt la porumb, floarea soarelui si soia

Cele mai mari pierderi din cauza secetei s-au inregistrat in cazul culturilor de porumb, floarea soarelui si soia, potrivit ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, care a aratat ca numai in luna septembrie va sti care este valoarea despaguburilor ce ar urma sa fie acordate fermierilor.

Adrian Mutu, una dintre cele mai mari dezamagiri din era Abramovici

Fostul international roman Adrian Mutu este al treilea cel mai dezamagitor transfer facut de echipa Chelsea Londra de la preluarea clubului de catre omul de afaceri rus Roman Abramovici. Ierarhia a fost intocmita.

Cele mai mari gradini zoologice din Europa

Una dintre cele mai mari gradini zoologice din Europa este situata in capitala Germaniei, Berlin. intinsa pe 340. 000 de metri patrati, aceasta adaposteste nu mai putin de 1. 500 de specii de animale. Pe batranul continent exista insa si alte gradini zoologice unde pot fi admirate zeci de mii de animale din toate colturile lumii.

Ministrul Agriculturii: Seceta a lovit in special cultura de primavara. Cele mai mari pierderi le-am avut la porumb, floarea soarelui si soia

Cele mai mari pierderi provocate de seceta din acest an au fost la culturile de porumb, floarea soarelui si soia, a anuntat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, precizand ca si cei din zootehnie au fost.

Daniel Constantin, despre pierderile provocate de seceta. Unde sunt cele mai mari pagube

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, a declarat, marti,ca pierderile cele mai mari din cauza secetei au fost la culturile de porumb, floarea soarelui si soia.

SUA: Statul Washington se confrunta cu cele mai devastatoare incendii din istoria sa

O furtuna de incendii a izbucnit in statul vestic al Washington-ului. Acestea au devenit cele mai mari din istoria statului, iar 2015 este anul cu cele mai mari inregistrari de incendii, potrivit AFP.

Provocarea saptamanii: Cele mai frumoase locuri din Romania

Revenim din vacanta cu o noua provocare: 'Cele mai frumoase locuri din Romania'. Pe unde v-ati plimbat in aceasta vara? Ce locuri de vis ati descoperit in Romania? Va asteptam fotografiile pana miercuri, 2 septembrie 2015, inclusiv.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )