Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cele mai noi partide din Romania, gata de start in alegerile locale de peste cateva luni

România Liberă România Liberă,
Cele mai noi partide din Romania, gata de start in alegerile locale de peste cateva luni

Multi sunt cei care spun ca sunt satui de vechea clasa politica. Nu e nicio problema. La apropiatele alegeri locale este posibil sa auziti de partide nou-intrate in cursa electorala. Mediafax face un inventar al celor mai noi nume de formatiuni politice. continuă pe România Liberă

Cele mai frumoase orase din Germania: 6 comori urbane mai putin cunoscute in randul turistilor

Pe langa orasele mari precum Berlin, Munchen si Hamburg, Germania este plina de diamante nedescoperite, de la orase medievale, incarcate de istorie, la adevarate oaze naturale de liniste. Iata6 dintre cele mai frumoase orase din Germania.

FOTO: Cele mai spectaculoase fotografii din arhiva National Geographic

Se spune ca o poza face mai mult decat o mie de cuvinte, o zicala valabila in totalitate si in cazul unor fotografii de exceptie, uitate in timp si readuse in actualitate, aflate in arhiva National Geographic, care nu au fost publicate niciodata.

FOTO: cele mai spectaculoase fotografii din arhiva National Geographic

Se spune ca o poza face mai mult decat o mie de cuvinte, o zicala valabila in totalitate si in cazul unor fotografii de exceptie, uitate in timp si readuse in actualitate, aflate in arhiva National Geographic, care nu au fost publicate niciodata.

Cele mai noi vesti despre Berlinale, direct din capitala Germaniei, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Mai sunt trei zile pana la finalul unuia dintre cele mai importante festivaluri de film din lume, cel de la Berlin, acolo unde Romania participa la sectiunea Forum cu lungmetrajul Ilegitim, al lui Adrian Sitaru.

Secretele cele mai vechi statii meteo din Romania. A functionat peste 100 de ani, la Alba Iulia, in Biblioteca Batthyaneum

La Alba Iulia, in cadrul bibliotecii Batthyaneum, a functionat cea mai veche statie meteorologica din Romania. Perioada in care de la Alba Iulia s-au oferit informatii referitoare la vreme este cuprinsa intre anii 1843 1955. Un rol important in mentinerea statiei meteo in stare de functiune l-au avut profesorii de la seminarul romano-catolic.

Cele mai impresionante cimitire din Romania. De la veselia de la Sapanta, pana la Raiul animalelor din Bucuresti

Cimitirul este un loc aparte, nu doar al tristetii si al aducerii aminte. Este si o lume a simbolurilor, semnificatiilor unor culturi sau religii, precum si al monumentelor funerare care sunt adevarate capodopere.

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume, potrivit TripAdvisor

Chiar daca iarna nu s-a terminat, asta nu inseamna ca nu putem visa la un sejur la malul marii, in tarile calde. Pentru inspiratie, agentia turistica TripAdvisor a publicat un top al celor mai frumoase plaje din lume.

Cum au descoperit un fotograf si un avocat unul dintre cele mai mari tezaure din istorie: 6.665 de parale otomane, gasite in trei ulcele

Daniel Matei avocat) si Florin Kiritescu fotograf), pasionati de detectie, au descoperit comoara ingropata la cateva zeci de centimetri in pamant, intr-o padure din comuna Manesti, judetul Dambovita. Cele trei ulcele contineau 6. 665 de monede otomane mici, din argint, divizionare si subdivizionare, din secolele 17-18.

Cum revine la viata una dintre cele mai frumoase cladiri din fostul cartier al grecilor din Braila

Superbele cladiri din centrul vechi al Brailei incep sa revina la viata, dupa o lunga perioada in care au fost lasate sa se degradeze fiindca proprietarii nu aveau banii necesar reabilitarii, ori pur si simplu existau neclaritati in ceea ce priveste regimul de proprietate. Casa Popeea, din fostul cartier al grecilor braileni, este una dintre cladirile cu un proprietar ce isi permite investitia necesara unei reabilitari ca la carte.

O regiune din Romania bate topul celor mai atractive locuri de vizitat

Lonely Planet a publicat recent Best in Travel 2016, cel mai asteptat ghid de calatorii al anului, in care apare si o regiune din Romania, informeaza cnn. com, potrivit one. ro. Transilvania ocupa primul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )