Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cele mai noi tehnologii BMW, prezentate intr-un workshop la Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai noi tehnologii BMW, prezentate intr-un workshop la Bucuresti

BMW Group Romania a prezentat intr-un workshop la Bucuresti cateva tehnologii noi ale marcii germane premium, sistemul de parcare automat BMW Park Assist), manevrabilitatea modelului electric i3 in spatii inguste, sistemul de sunet Bang . continuă pe Wall-Street Ro

INSTALOVE! Cele mai simpatice cupluri de pe Instagram!

Care e cea mai simpla modalitate prin care vedetele se pot mandri cu partenerii lor si relatiile de iubire pe care le au in fata intregii lumi? Instagram! Iata in continuare cele mai simpatice postari ale cuplurilor de vedete!.

Peste 18.800 de locuri de munca, disponibile luni in toata tara. Cele mai multe, in Bucuresti si Cluj

858 de locuri de munca de gasesc, luni, in intreaga tara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi sunt disponibile in Bucuresti si in judetele Cluj, Prahova, Arad si Iasi.

Cele mai scumpe zone de birouri din Bucuresti

Zonele in care se vor livra cele mai scumpe spatii de birouri din Capitala raman in anii urmatori in Centru, Vest si zona Floreasca din Bucuresti. De asemenea, aceste zone reprezinta jumatate din totalul activitatii de inchiriere si unde se vor livra proiecte in viitor.

JLL: Birourile din Centru, Vest si zona Floreasca din Bucuresti, cele mai scumpe

Birourile din Centru, Vest si zona Floreasca din Bucuresti, care reprezinta jumatate din totalul activitatilor de inchiriere, vor avea cele mai scumpe chirii si in anii urmatori, dar revine diferentierea chiriilor intre zone, dupa aplatizarea din.

REVISTA PRESEI: Cele mai proate decizii ale premierilor Romaniei

Adevarul vorbeste despre pasii Rusiei spre refacerea imperiului. Capital prezinta cele mai proate decizii ale premierilor Romaniei. Gandul arata cum isi impart candidatii la prezidentiale ajisajul electoral. Evenimentul Zilei dezvaluie cine este sponsorul din umbra al lui Klaus Iohannis. Ziarul Financiar vorbeste despre resuscitarea ARO. Hotnews trateaza subiectul unui contract pagubos incheiat de Loteria Romana. Wall-Street publica un interviu in care Monica Macovei spune ca independenta energetica a Romaniei este vitala. Ziare. com prezinta o alternativa la invatamantul traditional. Iar ProSport scrie ca in meciul cu Ungaria linia ofensiva a Romaniei a avut patru sportivi si doar un fotbalist.

FOTO Cele mai neplacute destinatii de vacanta din lume

Unele persoane se intorc dintr-o vacanta si ar dori sa revina in locul vizitat cat mai repede cu putinta, insa exista si destinatii in care cei mai multi dintre noi nu s-ar intoarce cu placere.

Cele mai fascinante fantani, la baza celui mai inalt turn din lume, in cadrul celui mai spectaculos Revelion

Iti doresti ca sfarsitul anului sa te prinda la cea mai tare petrecere din intreaga lume, intr-un cadru caracterizat prin lux si opulenta, unde sa simti ca valoarea banului este total diferita? Atunci Dubai este.

STUDIU Radiografia chiriilor: birourile din centru, vest si Floreasca au fost si vor fi cele mai scumpe din Bucuresti

Birourile din Centru, Vest si zona Floreasca din Bucuresti, care concentreaza jumatate din totalul activitatii de inchiriere si unde se vor livra proiecte in viitor se vor inchiria cel mai scump si in anii urmatori. in schimb, revine diferentierea chiriilor intre zone, dupa aplatizarea din ultimii ani, potrivit companiei de consultanta imobiliara JLL.

Romania la inaltime. Manastirea Sapanta-Peri, unul dintre cele mai reprezentative lacasuri de cult din Maramures

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt filmate cu.

Care sunt domeniile de studiu cele mai cautate de tinerii romani plecati la universitate in strainatate

Cea mai cautata specializare de tinerii care se afla acum in primul an de studii universitare in strainatate este Economie Afaceri si Management, potrivit statisticilor World Education Fair.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )