Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cele mai penibile momente ale Gabrielei Firea. S-a facut de ras in toata Romania cu ideile astea stupide

Playtech Playtech,
Cele mai penibile momente ale Gabrielei Firea. S-a facut de ras in toata Romania cu ideile astea stupide

Gabriela Firea, actualul primar al Capitalei, ai crede ca stie ce face, mai ales in public. Culmea este ca, de-a lungul timpului, a avut greseli grave. Atat in exprimare, cat si in raport cu oficialitati si situatii, dupa cum ne informeaza site-ul Impact. ro. Cele mai penibile momente ale Gabrielei Firea, primar al Capitalei Daca ar . continuă pe Playtech

Julio Iglesias implineste azi 77 de ani. Top 5 cele mai frumoase melodii ale cantaretului spaniol (VIDEO)

Julio Iglesias este artistul latin care a vandut cele mai multe albume din istorie, fiind totodata si in topul celor zece artisti cu cele mai numeroase vanzari din istorie, la nivel mondial. Artistul are in.

Eugen Doga, romanul care a compus doua dintre cele mai frumoase valsuri ale tuturor timpurilor: Nu-mi place muzica. Daca mi-ar placea,eu n-as mai crea

Compozitorul Eugen Doga isi recunoaste indrazneala obraznica de a nu-i placea muzica pe care au compus-o altii, insa crede ca tocmai acest lucru l-a ajutat sa creeze coloane sonore si valsuri unice in lume. A lucrat la 200 de filme printre care Satra si Drama la vanatoare, iar doua piese de-ale sale au fost incluse in topul 200 al celor mai bune lucrari clasice din toate timpurile.

Alianta USR-PLUS Bucuresti depune plangere penala impotriva Gabrielei Firea in cazul Constanda

Alianta USR-PLUS Bucuresti a depus plangere penala impotriva Gabrielei Firea pentru abuz in serviciu in legatura cu darea in plata a Satului Francez catre Costica Constanda, potrivit unui comunicat de presa. Actualul primar a incercat in 5 sedinte de Consiliu General sa obtina votul consilierilor pentru cedarea terenului respectiv, la o valoare mai mica decat pretul pietei, trasmit reprezentantii Aliantei.

Gabriela Firea prezinta cele mai importante proiecte de infrastructura ale Capitalei. Primarul general propune, printre altele, realizarea pasajelor Petricani si Andronache (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei si candidata PSD pentru un nou mandat la alegerile de duminica, a prezentat cele mai importante proiecte de infrastructura ale Bucurestiului, care vor.

Andreea Mantea revine cu un nou show de televiziune. Telespectatorii vor afla cele mai ascunse secrete ale frumoasei prezentatoare

Andreea Mantea revine pe micile ecrane cu un nou show incendiar. Vedeta a semnat un nou contract cu Kanal D si a dat mare veste printr-o postare de Instagram. Ce emisiune va prezenta Andreea Mantea i.

Cele mai sarace judete din Romania. Oamenii de aici traiesc de pe o zi pe alta

Situatia dramatica cu care se confrunta milioane de romani a fost confirmata, oficial, de datele publicate de Institutul National de Statistica. Oamenii din 37 de judete se lupta sa traiasca de pe o zi pe alta. Cat se castiga lunar in cele mai sarace judete din Romania? Ce salarii se castiga lunar in cele mai .

Orasul din Romania cu cele mai bune servicii online. Ce loc ocupa Bucuresti in clasament. Rusine!

Orasul din Romania cu cele mai bune servicii online este orasul Cluj Napoca. Bucurestiul se afla la coada clasamentului. Este concluzia la care au ajuns profesori Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, dupa ce au facut o evaluare a guvernarii electronice din toate orasele din tara noastra. Clujul este orasul din Romania cu cele mai bune servicii .

Serviciile bancare si de telecomunicatii din Ungaria au fost tinta unuia dintre cele mai puternice atacuri cibernetice din istoria tarii

Unele servicii bancare si de telecomunicatii din Ungaria au fost, joi, tinta unuia dintre cele mai puternice atacuri cibernetice care au avut loc vreodata in aceasta tara, fiind lansat de pe servere din Rusia, China si Vietnam, a anuntat sambata compania Magyar Telekom, transmite Reuters.

Digi24: inca o tara din Europa uimeste prin modelul luptei contra Covid-19. Are printre cele mai mici rate de infectare si o economie de succes

Chiar si acum, cand restul Europei este ingrijorat din pricina unui nou val de cazuri, tara are una dintre cele mai scazute rate de infectare de pe continent.

Coronavirus: Cele mai multe cazuri noi in Bucuresti, Iasi, Cluj si Constanta Doar 3 judete au sub 10 cazuri

Municipiul Bucuresti 231) si judetele Iasi 80), Cluj 72) si Constanta 72) sunt zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de coronavirus fata de ultima raportare, informeaza, sambata, Grupul de Comunicare Strategica GCS).

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )