Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cele mai periculoase insecte din lume

Adevărul Adevărul,
Cele mai periculoase insecte din lume

Sunt mici, enervante si aproape imposibil de starpit. Este vorba despre cele mai periculoase insecte, care provoaca anual printre oameni mai multe victime decat toate animalele la un loc. continuă pe Adevărul

Lamborghini Urus, cel mai rapid SUV din lume, a fost prezentat la Bucuresti

Lamborghini Urus, cel mai rapid SUV din lume, a fost lansat in Romania, la un pret de pornire de 206. 000 euro cu TVA. Primele masini vor ajunge pe sosele in a doua jumatate a anului.

Cele mai bune carti din 2017. Pe care le-ai citit?

Iata o lista cu cele mai bune recomandari in materie de carti ale anului 2017, potrivit Bloomberg.

MedLife a finalizat una dintre cele mai mari tranzactii din domeniul medical din Romania, cumparand integral divizia de servicii medicale Polisano

Conform comunicatului de presa remis catre Redactie, MedLife anunta finalizarea tranzactiei de cumparare a pachetului de 100% de actiuni a diviziei de servicii medicale Polisano, companie din top 10 cei mai mari operatori de servicii medicale din Romania, ca urmare a aprobarii acesteia de catre Consiliul Concurentei.

Una dintre cele mai importante banci din Romania dispare. Ce se va intampla cu conturile clientilor

Banca Transilvania a devenit proprietar al pachetului majoritar de actiuni detinut de Eurobank Group la Bancpost si al actiunilor detinute de ERB Retail Services IFN si ERB Leasing IFN, conform unui comunicat emis.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La scoala

Alinuta la scoala: -Unde se gaseste cel mai mult zahar din lume,Alinuta? intreba invatatoarea -Pai, in Zahara. -Bine Alinuta, dar acolo e praf. -Da ce, am zis ca-i.

Platforma online care iti arata unde sunt cele mai subrede cladiri din Capitala. Care sunt constructiile grav afectate

Incidentul din Centrul Vechi din Capitala unde, in aceasta dimineata, bucati mari dintr-un un balcon au cazut peste doua masini care au fost grav avariate readuce in discutie starea acestor cladiri din zona istorica. Constructia de unde s-a desprins tencuiala este in clasa I de risc seismic si este una din cele 38 de astfel de constructii care se afla, oficial, intr-o stare jalnica si pun in pericol vietile locatarilor sau ale trecatorilor.

Ronaldo, un geniu: Portughezul a explicat cum a inscris unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria Ligii Campionilor

Chiar daca au trecut doar patru luni din acest an, lumea fotbalului e convinsa ca deja s-a adjudecat premiul pe care FIFA il acorda la finalul anului pentru cea mai spectaculoasa reusita.

Cele mai neobisnuite traditii de Pasti din lume

Nu toata lumea asociaza Pastele cu iepurasi de ciocolata, oua rosii sau mancaruri din carne de miel. Daca sunteti curiosi cum sarbatoresc alte popoare, iata cateva dintre cele mai neobisnuite traditii de Pasti din lume.

Topul celor mai rare fructe din lume

La ora actuala, pe Glob exista cateva zeci de fructe foarte rare si cu numeroase proprietati benefice pentru sanatate. Iar din unele dintre aceste fructe exotice se face inclusiv vin. Va prezentam in cele ce urmeaza cateva dintre cele mai rare si interesante fructe din lume.

Cele mai cunoscute opt teorii ale conspiratiei

Asasinarea fostului presedinte american John F. Kennedy, moartea printesei Diana, originea SIDA, prezenta americanilor pe luna - toate acestea inca mai dezvolta cele mai trasnite teorii ale conspiratiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )