Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cele mai periculoase orase din lume

România Liberă România Liberă,
 Cele mai periculoase orase din lume

Aceasta lume este plina de lucruri interesante si demne de vizitat. Daca esti o persoana careia ii place sa calatoreasca cu siguranta exista multe obiective pe lista ta. insa, sunt anumite locuri care atrag prin atmosfera tensionata si incarcata si nu ar fi indicat sa calci pe acolo. continuă pe România Liberă

Cel mai mare radiotelescop din lume, este gata dupa ce a fost amplasata cea de-a 66 -a antena

Cel mai mare radiotelescop din lume, ALMA, construit la altitudinea de 5. 000 de metri in desertul Atacama din Chile, a fost finalizat, prin amplasarea celei de-a 66-a antene, si a primit deja un numar record de.

FOTO Trepte spre Rai: cele mai frumoase scari din lume

Rio de Janeiro, Istanbul sau Seul se numara printre orasele care ascund unele dintre cele mai interesante scari pe care le poti urca. Viu colorate, pavate cu mozaic sau pictate, treptele aduc zambete pe buze si inveselesc ziua celor care ajung sa le admire.

Samsung NX mini, cel mai subtire mirrorless din lume, este disponibil in Romania

Samsung Electronics Romania anunta disponibilitatea pe plan local a aparatului de fotografiat NX mini, cel mai subtire aparat cu obiectiv interschimbabil din lume. NX mini SMART este dispozitivul care le permite utilizatorilor sa surprinda toate momentele speciale si sa le transmita rapid cu ajutorul conexiunilor WiFi si NFC. Samsung NX mini este cea mai subtire si cea mai usoara camera foto cu obiectiv interschimbabil din lume, cantarind 158g corpul camerei) si avand un profil de numai 22,5 mm. Camera are [].

Veste buna pentru turisti, inainte de vacante. Care sunt cele mai ieftine orase de vizitat

Capitala Vietnamului, Hanoi, este orasul cel mai ieftin de vizitat in aceasta vara, indica un studiu realizat de cunoscutul site de calatorii TripAdvisor, preluat marti de The Independent. Doua persoane vor.

Doi angajati ai Primariei Negresti, unul din cele mai sarace orase din tara, suspectati ca au sustras 700.000 lei din taxe si impozite

Un inspector si un referent fiscal sunt acuzati ca incasau banii de la contribuabili, persoane fizice si juridice, ofereau chitantele aferente, insa nu depuneau baniisi borderourile la casieria centrala. Sumele lipsa au iesit la iveala in urma unui control al Curtii de Conturi. Dupa control, inspectorul si-a dat demisia, iar referentul a fost trecut pe postul de portar.

VIDEO Bucuresti 555, piesa dedicata celor care vor sa descopere cele mai atractive locuri din oras

Peste cateva luni, se implinesc 555 de ani de la prima atestare documentara a Bucurestiului si ADDA cu WhatS UP au lansat ieri o piesa dedicata Capitalei. Melodia are aproape patru minute, iar in videoclip sunt prezentate cele mai atractive zone din oras.

Cele mai rapide goluri din istoria Cupei Mondiale. Un roman se afla in Top 10

In meciul dintre Statele Unite si Ghana, castigat de americani cu scorul de 2-1, Clint Dempsey a marcat cel mai rapid gol al Cupei Mondiale din Brazilia si al cincilea cel mai rapid din intreaga istorie a.

Caru' cu Vedete: Testamentul Israelei! Ce a putut sa scrie in acte una dintre cele mai bogate sotii din Romania; Oana Zavoranu, iubire intensa cu Mitoseru; Cati bani castiga Margareta Nistor din dublarea filmelor?

Transformare spectaculoasa! Raluca Badulescu, incredibil de slaba. Fanii nu au recunoscut-o,dupa ce a slabit 60 de kilograme. Raluca. Anda Adam s-a despartit de iubitul tinerel. Tira nu o mai suporta pe cantareata. Anda Adam 34 de ani) nu are noroc in dragoste.

Romania si Portugalia, cele mai mari scaderi din UE ale lucrarilor de constructii in aprilie

Romania si Portugalia au inregistrat cel mai mare declin al lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana in luna aprilie, comparativ cu perioada similara din 2013, arata datele prezentate, miercuri, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Cele mai vizibile branduri din turism in publicitate: Christian Tour, lider la reclame

MediaTRUST, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de monitorizare, prezinta vizibilitatea turismului in publicitate din punct de vedere al numarului de reclame difuzate de media, in primele cinci luni ale anului 2014.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2696 seconds )