Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cele mai periculoase plante pentru cei care au alergie la polen

România Liberă România Liberă,
Cele mai periculoase plante pentru cei care au alergie la polen

Alergiile provocate de polenul plantelor sunt foarte raspandite, alaturi de cele provocate de praf. Din aceasta cauza, este bine de stiu ce plante trebuie sa evitati daca va cunoasteti cu probleme de sanatate. Spre exemplu, polenul musetelului poate provoca alergii respiratorii si. continuă pe România Liberă

Taxa zilnica pentru cei care isi lasa afisul de vanzare pe masina

Locuitorii din Slatina care isi lasa autoturismele pe domeniul public al municipiului, cu afisul de vanzare, trebuie sa achite o taxa zilnica Primariei, in valoare de 56,25.

Cum sa alegi cea mai buna veioza pentru casa ta

Veioza sau lampadarul este cea mai buna solutie pentru cei care nu suporta lumina puternica a becurilor normale si vor sa aiba acasa o atmosfera calda si relaxanta. Dar cum se alege veioza perfecta? .

Un Pont pe Zi: Cele mai interesante cote pentru meciul dintre Juventus Torino si AS Monaco (VIDEO)

Dan Bara a vorbit in editia de marti noapte a emisiunii Un pont pe zi despre mansa retur dintre Juventus si Monaco din semifinala Ligii Campionilor. Daca ne uitam pe datele.

Sfaturi practice pentru cei care au apartamente cu balcoane mici

La bloc, de foarte multe ori avem balcoane mici si stramte, iar pe timpul verii sau al primaverii, am vrea sa ne asezam acolo si sa savuram o cafea, linistiti. Dar ce facem atunci cand spatiul din balcon este prea mic? .

Topul celor mai periculoase monumente istorice din vestul Romaniei, locuri unde turistii isi risca viata pentru o fotografie

Cele mai atractive monumente istorice din judet prezinta numeroase riscuri pentru cei care le viziteaza. in Cetatea Devei, un tanar a murit zdrobit de stanci, insa si alte cetati si castele din Hunedoara ii pot pune in pericol pe turistii aventurieri.

Bloc nou sau vechi? Care sunt cele mai sigure constructii din Capitala in fata unui cutremur major

Cumpararea unui apartament in bloc mai vechi sau in unul nou este o intrebare pe care si-o pun toti cei care sunt pregatiti sa achizitioneze o locuinta in Capitala, mai ales ca.

Bloc nou sau vechi? Care sunt cele mai sigure constructii din Capitala in fata unui cutremur major

Cumpararea unui apartament in bloc mai vechi sau in unul nou este o intrebare pe care si-o pun toti cei care sunt pregatiti sa achizitioneze o locuinta in Capitala, mai ales ca Bucurestiul este un oras cu risc seismic ridicat.

Statul Islamic a interzis toate produsele Nike. Ce risca cei care le poarta

Jihadistii ISIS au luat masuri impotriva uneia dintre cele mai cunoscute marci de articole sport. Toate produsele NIKE au fost interzise in teritoriile controlate de ISIS in Irak si Siria.

In cautarea sutei de mii de noi joburi. Cele mai multe contracte de munca noi s-au incheiat in constructii, transporturi de marfa si servicii de paza.

Guvernul PSD- ALDE se apropie de cifra de 100. 000 noi locuri de munca, anunta in urma cu circa o saptamana ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. HotNews a solicitat Ministerului detalii cu privire la tipul activitatilor economice in care s-au creat aceste locuri de munca precum si amanunte legate de numarul contractelor pe perioada determinata/nedeterminata samd. Uitandu-ne peste cifrele transmise de Ministerul Muncii, vedem desigur si locuri de munca noi, dar probabil si multe joburi numarate ca fiind noi, desi ele reprezinta locuri de munca care existau, dar acum au fost aduse in legalitate, ceea ce pentru economie e un castig. Si spunem asta intrucat primele trei sectoare din economie care au generat cele mai multe contracte noi sunt si printre cele cu risc de evaziune ridicat: constructii,transporturi de marfa si activitati de protectie si paza.

Adevarul Live, ora 14.00: Cele mai importante lucruri de stiut despre bolile de inima ale tinerilor

Oboseala cronica, fara o explicatie clara, dificultatile de respiratie si, in final, durerile in piept sunt manifestari care care pot anunta o boala cardiovasculara si care afecteaza si un numar important de tineri. Dr. Lucian Dorobantu, coordonatorul singurului Centru de Cardiomiopatie Hipertrofica din Romania si din Europa de Est, vine la Adevarul Live sa ne explice care sunt cele mai noi solutii chirurgicale pentru problemele cardiovasculare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )