Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cele mai periculoase strazi din Bucuresti. 51 de puncte negre de pe harta Capitalei

Adevărul Adevărul,
Cele mai periculoase strazi din Bucuresti. 51 de puncte negre de pe harta Capitalei

Spre sfarsitul anului trecut, cei de la enjoymaps. ro au realizat harta punctelor negre din Bucuresti. Concret, acestia au facut localizat cele mai periculoase strazi si intersectii din Capitala, in care au loc cele mai multe accidente. continuă pe Adevărul

Business report: Cine controleaza cele mai valoroase terenuri din Bucuresti; Oferta otravita a OTP Bank pentru cei cu credite in franci

Seful Omniasig: Varsta nu poate fi exclusa din RCA. E o mare problema cu tinerii romani. Cu felul in care ei conduc masina. Societatile de asigurare trebuie sa regandeasca strategiile de pret.

Business report: Cine controleaza cele mai valoroase terenuri din Bucuresti; Oferta otravita a OTP Bank pentru cei cu credite in franci; De unde competitivitate? Eurostat: cantitativ si calitativ, Romania e pe ultimul loc in UE la inovare

Seful Omniasig: Varsta nu poate fi exclusa din RCA. E o mare problema cu tinerii romani. Cu felul in care ei conduc masina. Societatile de asigurare trebuie sa regandeasca strategiile de pret. Land Rover Discovery Sport pleaca de la 37. 448 de euro in Romania. Cel mai tanar model al britanicilor a fost expus in premiera.

Cele mai ieftine piete din Bucuresti

Cele mai ieftine piete din Bucuresti nu sunt neaparat si cele mai apropiate de casa pentru bucurestenii aleg care vor sa-si cumpere fructe si legume proaspete la preturi accesibile. Adevarul va prezinta cele mai cunoscute piete din Bucuresti in care va puteti face cumparaturile cu bani putini.

Cele mai bune cluburi din Bucuresti

Cele mai bune cluburi din Bucuresti. Amatorii de petreceri nocturne pot gasi in Capitala cluburi pe toate gusturile, dar si pentru toate buzunarele. Adevarul va prezinta cele mai bune cluburi din Bucuresti si adresele la care le gasiti.

Autopsia lui Aleksandr Litvinenko, una dintre cele mai periculoase din istorie. Fostul agent FSB a fost otravit cu poloniu-210

Autopsia lui Aleksandr Litvinenko, otravit cu poloniu in 2006 la Londra, a fost una dintre cele mai periculoase din istoria Occidentului, a declarat medicul legist miercuri, in a doua zi a anchetei publice care.

Medicii care i-au facut autopsia spionului rus Aleksandr Litvinenko sustin ca a fost una dintre cele mai periculoase din istorie

La Londra au inceput audierele in dosarul Litvinenko, opozantul rus care a murit in 2006, dupa ce a fost otravit cu poloniu. Cu aceasta ocazie, medicul legist care i-a facut autopsia lui Aleksandr Litvinenko a declarat ca aceasta a fost una dintre cele mai periculoase din istoria Occidentului.

Top 20 cele mai vizitate orase din lume! Unde prefera oamenii sa isi petreaca vacantele

Oamenii din lumea intreaga par sa prefere Asia atunci cand vine vorba despre a alege o destinatie de vacanta, astfel incat primele locuri in topul celor mai vizitate orase din lume se afla pe acest continent! .

FOTO Cele mai frumoase strazi cu flori si arcade verzi din lume

Primavara pare foarte departe, desi ne mai despart doar cateva saptamani de explozia de verdeata si de flori. Pana atunci, va invitam la o plimbare virtuala pe sub cele mai spectaculoase arcade inflorite.

Creatorul uneia dintre cele mai mari inventii din secolul XX a murit: Cine a fost Charles Townes

Numele Charles Townes poate nu-ti spune multe, dar el este inventatorul uneia dintre minunile tehnicii din istoria omenirii. La mijlocul secolului al XX-lea el a creat laserul, folosit in tot felul de domenii in prezent. Charles Townes a murit recent la varsta de 99 de ani. Charles Townes a castigat in 1964 premiul Nobel in [].

Cele mai frumoase parcuri din Chisinau. Locuri ideale pentru plimbari lungi si linistite

Capitala Republicii Moldova este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai verzi din Europa de sud-est. in Chisinau exista aproximativ 20 de parcuri silvice si gradini publice amenajate special pentru plimbari lungi si linistite. Adevarul Moldova va prezinta cateva dintre cele mai frumoase parcuri din Chisinau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )