Libnet.ro
UNICEF

18:00

Top 20 cele mai vizitate orase din lume! Unde prefera oamenii sa isi petreaca vacantele

ADPM ADPM,
Top 20 cele mai vizitate orase din lume! Unde prefera oamenii sa isi petreaca vacantele

Oamenii din lumea intreaga par sa prefere Asia atunci cand vine vorba despre a alege o destinatie de vacanta, astfel incat primele locuri in topul celor mai vizitate orase din lume se afla pe acest continent! . continuă pe ADPM

Topul celor mai sigure 10 orase din lume. Bucurestiul castiga teren la acest capitol

New York si Los Angeles sunt doua dintre cele mai sigure orase din punct de vedere al securitatii online, in timp ce Zurich ocupa prima pozitie in privinta sigurantei medicale si a infrastructurii, arata un clasament al celor mai sigure orase din.

Cele mai ciudate momumente din lume

Imaginatia artistilor nu cunoaste limite, iar capodoperele unora dintre ei reusesc sa atraga privirile si sa starneasca zambete. O musca in varful unui ac, un vagin cu dinti si un devorator de copii au intrat in topul cu cele mai ciudate monumente din lume.

Top 7 cele mai prost imbracate vedete de la SAG Awards 2015!

De la Amanda Peet sau Julianna Marguiles si pana la Rosamund Pike, Sophia Bush ori Claire Danes, iata care au fost cele mai prost imbracate actrite la SAG Awards 2015! .

Top 10 cele mai bine imbracate vedete la SAG Awards 2015!

Dintre toate vedetele care au pasit anul acesta pe covorul rosu al Galei SAG Awards 2015, Jennifer Aniston, Julia Roberts, Emma Stone si Lupita Nyongo au fost printre cele care s-au remarcat prin tinutele lor spectaculoase.

VIDEO Cum arata cel mai mare GIF din lume si cum se vede din spatiu

Compania care produce whisky-ul scotian Ballantine a facut echipa cu artistul INSA pentru a crea cel mai mare GIF din lume. Compania l-a contactat pe artistul INSA, iar acesta a adunat o echipa pentru a crea patru picturi in patru zile.

Clasamentul TripAdvisor 2015: cele mai bune 25 de hoteluri din lume

Site-ul de calatorii TripAdvisor a anuntat rezultatele de anul acesta la categoria cele mai bune hoteluri din lume, top in care au fost incluse 25 de locatii, printre care unitati hoteliere din Ungaria, Turcia si Egipt.

FOTO TOP 10 Cele mai fiabile masini second-hand in Germania 2015. Modelul Dacia cel mai bine clasat

Clasamentul celor mai fiabile masini second-hand de pe piata germana a ajuns la o noua editiei, modelele germane fiind din nou in top, urmate de cele asiatice. intre cele 129 de modele din din top figureaza si cateva modele Dacia.

VIDEO: LaVie Z HZ550, cel mai usor ultrabook din lume. Cantareste doar 780 de grame

Lenovo si NEC Personal Computers NECP) au lansat cele mai usoare ultrabook-uri din lume. Lenovo LaVie Z HZ550 este un laptop de 13 inch si cantareste doar 780 de grame, iar modelul HZ750 este cel mai usor laptop doi in 1 de 13 inch din lume, la doar 920 de grame.

Cele mai frumoase parcuri din Chisinau. Locuri ideale pentru plimbari lungi si linistite

Capitala Republicii Moldova este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai verzi din Europa de sud-est. in Chisinau exista aproximativ 20 de parcuri silvice si gradini publice amenajate special pentru plimbari lungi si linistite. Adevarul Moldova va prezinta cateva dintre cele mai frumoase parcuri din Chisinau.

Cele mai ieftine piete din Bucuresti

Cele mai ieftine piete din Bucuresti nu sunt neaparat si cele mai apropiate de casa pentru bucurestenii aleg care vor sa-si cumpere fructe si legume proaspete la preturi accesibile. Adevarul va prezinta cele mai cunoscute piete din Bucuresti in care va puteti face cumparaturile cu bani putini.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )