Libnet.ro
UNICEF

15:15

Vezi ca trage! O aplicatie inedita ce te ajuta sa gasesti cele mai bune locuri pentru...pescuit

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vezi ca trage! O aplicatie inedita ce te ajuta sa gasesti cele mai bune locuri pentru...pescuit

000 de unici. De obicei nu incepem articolele cu date, insa nu ne imaginam ca o aplicatie dedicata pescarilor ar putea atrage atata atentie. HartaPescar. ro este o aplicatie sociala care listeaza cele mai bune locuri de pescuit, cumuland totodata. continuă pe Wall-Street Ro

Harta lumii cu cele mai bune tari in care ai sansa sa fii condus de o femeie

O harta a lumii in care apar reprezentate cele mai bune locuri in care ai sansele cele mai mari sa fii condus de o femei a fost realizata de Expert Market. Potrivit acesteia, zona in care cele mai multe femei sunt la putere este America Centrala, Jamaica aflandu-se pe primul loc in cazul numarului de femei manager.

Cele mai poluate cartiere din Bucuresti. Zonele Capitalei in care aerul este daunator

Cele mai poluate cartiere din Bucuresti. Comisia Europeana a intocmit in urma cu mai multi ani o harta detaliata a poluarii, fiecare om putand sa se uite in doar cateva minute cat de poluat este aerul din zona in care locuieste.

Robert Visoiu debuteaza intr-una dintre cele mai puternice editii ale GP2

Robert Visoiu va debuta, sambata, in campionatul GP2, anticamera Formulei 1, alaturi de numerosi tineri piloti ce bat la portile Marelui Circ, formand astfel una dintre cele mai puternice editii ale.

Cele mai bune fructe pentru imunitate

In acest articol va vom arata ca nu trebuie sa ajungi mereu sa iei medicamente ca sa te tratezi, ci poti tine la distanta bolile foarte usor, prin alimentatia corecta. Fructele sunt surse excelente pentru a-ti mentine organismul departe de boli, asa ca aflam care sunt cele mai bune fructe pentru imunitate.

Cele mai frumoase iluzii optice

Cele mai frumoase iluzii optice. Imaginile din natura, fotografiile facute sau chiar simplele alaturari de obiecte intr-un spatiu inchis pot fi de multe ori inselatoare daca nu le privim cu atentie.

Cele mai bune hoteluri de familie din Grecia. 5 destinatii inedite

Pentru familiile cu copii care vor sa se bucure de frumusetea Greciei si de tot confortul necesar exista mai multe hoteluri care pot asigura un sejur de vis. Aici, cei mici se pot juca in voie si in siguranta in locuri special amenajate, iar parintii se vor putea relaxa pe plaja sau la piscina hotelului. intreaga familie va beneficia de cazare in camere spatioase si de mancare buna, in cele mai bune hoteluri de familie din Grecia.

Noul Teatru National din Bucuresti are cele mai multe sali din lume, dar nu sunt suficienti tehnicieni pentru ele

Noul Teatru National din Bucuresti, care poate primi din acest weekend peste 2. 000 de spectatori, are cele mai multe sali din lume, sapte, din care una se poate transforma complet, iar alta este in aer liber,.

Cele mai bune filme de dragoste in 2015

Cele mai bune filme de dragoste in 2015. Pe langa peliculele imbibate de actiune, anul 2015 rezerva si o serie de lungmetraje in care dragostea se afla in prim-plan. O selectie a celor mai bune filme de dragoste in 2015 aduna nume precum Love, Rosie, Cel mai lung drum, Secretul lui Adaline si Orase de hartie.

Cele mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor: ce dorinte ascunse le fac sa arda de placere

Cele mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor. Femeile, ca si barbatii, pot avea o imaginatie bogata cand vine vorba de placeri sexuale. Dar care sunt acele dorinte erotice secrete care le fac pe femei sa-si piarda mintile?.

Cele mai sanatoase fructe in cura de slabire

O cura de slabire trebuie sa aiba in meniu si fructe care au efecte benefice asupra organismului. Iata cateva dintre cele mai sanatoase fructe.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )