Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai practicate sporturi in Moldova: de la tranta la box

Adevărul Adevărul,
Cele mai practicate sporturi in Moldova: de la tranta la box

Republica Moldova este o tara mica, unde majoritatea sportivilor nu au nici cele mai elementare conditii pentru antrenament. Cu toate acestea, exista performante aproape in orice tip de sport. Cand vorbim despre cele mai practicate sporturi in Moldova, inevitabil ne amintim de cea mai buna realizare pe care a obtinut-o un sportiv moldovean la o competitie internationala. continuă pe Adevărul

Cele mai bune teatre din Chisinau: de la clasic la absurd

Dupa anii 90, dramaturgia a renascut in Republica Moldova, iar cele mai bune teatre din Chisinau sunt apreciate la nivel european pentru calitatea spectacolelor montate. in Republica Moldova exista in orice moment al stagiunii un spectacol care merita vazut, astfel ca o lista cu cele mai bune teatre din Chisinau nu poate fi decat folositoare.

Care sunt cele mai ieftine orase din Romania. Resedintele de judet cu cele mai mici costuri ale vietii

Te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai ieftine orase din Romania, acele localitati in care costul vietii de zi cu zi nu este unul impovarator? Adevarul a realizat un clasament al oraselor-resedinta de judet in care poti trai si cu un buget mai mic.

Cele mai ieftine cinematografe din Bucuresti. Unde vedem filme bune cu bani putini

Bucurestenii care vor sa vada cele mai noi filme in salile de cinema din Capitala au la dispozitie mai multe variante. Cu toate acestea, preturile variaza foarte mult. Adevarul va prezinta cele mai ieftine cinematografe din Bucuresti.

Afaceri profitabile in 2015. Cele mai bune domenii de investitii in Romania

Afaceri profitabile in 2015. Cultivarea trufelor, realizarea unei plantatii de fructe goji, deschiderea unei covrigarii sau a unei saormarii sunt printre cele mai potrivite pentru deschiderea unei firme, alaturi dezvoltarea unei aplicatii. Dupa cele mai bune idei de afaceri in agricultura, Adevarul va prezinta si cateva idei de afaceri profitabile in 2015.

Cele mai bune restaurante din Cluj-Napoca. Care sunt localurile in care se bea si se mananca cel mai bine in inima Transilvaniei

Cele mai bune restaurante din Cluj-Napoca. Pana in acest moment, un top profesionist al restaurantelor din Cluj nu a fost realizat, iar motivele sunt explicate de cheful Adi Hadean, care locuieste in oras de zeci de ani. Pana cand un astfel de clasament va fi facut dupa stadarde profesioniste, va prezentam cateva recomandari facute de un site de travelfood, in 2014.

Record de venituri pentru cele mai bogate cluburi de fotbal din lume

Cele mai bogate 20 de cluburi din lume au avut venituri totale de 6,2 miliarde de euro in sezonul 2013/2014, stabilind un record, potrivit unui studiu anual dat publicitatii de Deloitte, informeaza.

Eduard Uzunov, Regatta: Piata imobiliara, o platforma de monopoly, iar toti vor sa ajunga la cele mai bune locatii

Piata este asemanatoare unei platforme de Monopoly, in care toti investitorii vor sa ajunga la cele mai bune locatii, a declarat, in cadrul emisiunii de business WALL-STREET 360, Eduard Uzunov, proprietarul companiei imobiliare Regatta, unde a discutat.

Cele mai amuzante bancuri seci: 20 de motive ca sa zambim

O zi mohorata, ploioasa si cu ceata are nevoie de o selectie amuzanta de bancuri seci sau mai putin seci ca sa ne descreteasca fruntile si sa ne aduca zambetul pe buze. Prin urmare, propunem o lista cu cele mai amuzante bancuri seci.

Programul Rabla va continua si in 2015. In ce judete au fost casate anul trecut cele mai multe masini

Cele mai multe tichete Rabla pentru masini casate au fost eliberate, in 2014, in Capitala, Prahova si Arges si in premiera au fost suplimentate tichetele pentru persoane juridice, programul fiind foarte popular, astfel ca va continua in.

Edward Snowden: Atacurile din Franta nu au putut fi impiedicate desi Franta are una dintre cele mai intruzive legislatii din Europa privind monitorizarea comunicatiilor

Fostul consultant al Agentiei de Securitate Nationala NSA) din SUA Edward Snowden a declarat ca autoritatile franceze nu au putut impiedica atacurile de la Paris in ciuda existentei uneia dintre cele mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )