Libnet.ro
UNICEF

01:05

Record de venituri pentru cele mai bogate cluburi de fotbal din lume

Antena3 Antena3,
Record de venituri pentru cele mai bogate cluburi de fotbal din lume

Cele mai bogate 20 de cluburi din lume au avut venituri totale de 6,2 miliarde de euro in sezonul 2013/2014, stabilind un record, potrivit unui studiu anual dat publicitatii de Deloitte, informeaza. continuă pe Antena3

Cele mai bogate femei din lume! Iata cum arata si de unde provin banii!

Cele mai bogate femei din lume au fost incluse intr-un clasament recent, in urma caruia aflam ca doar 17% dintre acestea si-au castigat singure averea. Multe au mostenit-o si, eventual, au dezvoltat-o. Iata cum arata cateva din miliardarele lumii.

Business Report: Fratii Micula au blocat conturile Ministerului de Finante si dau statul in judecata pentru ca incurajeaza contrbanda cu alcool; Vanzarea Bank of Cyprus Romania a esuat a doua oara; Windows 10. Internet Explorer dispare, versiuni noi pent

Noua mina de aur a dezvoltatorilor imobiliari. Sapte terenuri care au apartinut unor foste fabrici, grupate de-a lungul pasajului Basarab, vor fi. BMW a anuntat preturile noilor X5 M si X6 M. Noile X5 M si X6 M sunt cele mai noi aparitii semnate de BMW M in segmentul modelelor de inalta performanta Sports Activity Vehicle.

Deloitte Football Money League: cluburile de fotbal cu cele mai mari incasari. Real Madrid, pe primul loc

Publicat la numai opt luni de la finalul sezonului fotbalistic 2013/2014, raportul Deloitte Football Money League 2015 reprezinta o analiza concreta a performantei financiare a celor mai importante cluburi de fotbal din lume, in functie de volumul.

Cele mai practicate sporturi in Moldova: de la tranta la box

Republica Moldova este o tara mica, unde majoritatea sportivilor nu au nici cele mai elementare conditii pentru antrenament. Cu toate acestea, exista performante aproape in orice tip de sport. Cand vorbim despre cele mai practicate sporturi in Moldova, inevitabil ne amintim de cea mai buna realizare pe care a obtinut-o un sportiv moldovean la o competitie internationala.

Programul Rabla va continua si in 2015. In ce judete au fost casate anul trecut cele mai multe masini

Cele mai multe tichete Rabla pentru masini casate au fost eliberate, in 2014, in Capitala, Prahova si Arges si in premiera au fost suplimentate tichetele pentru persoane juridice, programul fiind foarte popular, astfel ca va continua in.

Afaceri profitabile in 2015. Cele mai bune domenii de investitii in Romania

Afaceri profitabile in 2015. Cultivarea trufelor, realizarea unei plantatii de fructe goji, deschiderea unei covrigarii sau a unei saormarii sunt printre cele mai potrivite pentru deschiderea unei firme, alaturi dezvoltarea unei aplicatii. Dupa cele mai bune idei de afaceri in agricultura, Adevarul va prezinta si cateva idei de afaceri profitabile in 2015.

Cele mai bune teatre din Chisinau: de la clasic la absurd

Dupa anii 90, dramaturgia a renascut in Republica Moldova, iar cele mai bune teatre din Chisinau sunt apreciate la nivel european pentru calitatea spectacolelor montate. in Republica Moldova exista in orice moment al stagiunii un spectacol care merita vazut, astfel ca o lista cu cele mai bune teatre din Chisinau nu poate fi decat folositoare.

Programul Rabla va continua si in 2015. Cele mai multe casari s-au facut in 2014 in Bucuresti, Prahova si Arges

Cele mai multe tichete Rabla pentru masini casate au fost eliberate anul trecut in Capitala, in judetul Prahova si judetul Arges si, in premiera, au fost suplimentate tichetele pentru persoane juridice, programul fiind foarte popular, astfel ca acesta va continua in 2015, a declarat Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului.

Care sunt cele mai ieftine orase din Romania. Resedintele de judet cu cele mai mici costuri ale vietii

Te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai ieftine orase din Romania, acele localitati in care costul vietii de zi cu zi nu este unul impovarator? Adevarul a realizat un clasament al oraselor-resedinta de judet in care poti trai si cu un buget mai mic.

VIDEO INTERVIU Care sunt cele mai frecvente afectiuni ale inimii la copii? Dr. Doru Dumbrava, medic primar pediatrie si specialist in cardiologie pediatrica, a discutat online cu cititorii

Care sunt cele mai comune afectiuni cardiace la copii? Cum se manifesta acestea? Ce analize uzuale sunt necesare pentru a depista posibile probleme cardiace la copii si la ce varste trebuie facute? Dr. Doru Dumbrava, medic primar pediatru, specialist in cardiologie pediatrica, a raspuns intrebarilor cititorilor MedLive. ro si a acordat un interviu video pe aceasta tema. Intra pe MedLive. ro pentru a citi raspunsurile medicului si a urmari interviul video.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )