Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cele mai pretioase obiecte de cult ale dacilor: spiralele, ofrandele de aur si vasul misterios din Sarmizegetusa Regia

Adevărul Adevărul,
Cele mai pretioase obiecte de cult ale dacilor: spiralele, ofrandele de aur si vasul misterios din Sarmizegetusa Regia

Nenumarate obiecte de cult vechi de milenii au fost descoperite pe teritoriul Romaniei, insa cele mai pretioase provin din cetatilor dacice din Muntii Orastiei. De-a lungul timpului, povestile lor au starnit numeroase controverse. continuă pe Adevărul

Faze tari:Un barbat din Campulung isi vinde casa pe 100.000 de Biblii;Cele mai mari mistere aviatice ale istoriei care inca nu si-au gasit raspunsul;Ce se intampla cand incerci sa te abtii din a stranuta

Pasager arestat pe aeroport pentru ca purta prea multe haine. Un pasager a fost arestat dupa ce s-a imbracat cu opt perechi de pantaloni si zece camasi incercand sa evite plata taxei de bagaj. NASA a descoperit o retea de tuneluri subterane ce ar putea contine gheata. Micile cratere din zona polului nord a Lunii ar putea contine apa. Craterele reprezinta zone de acces catre o retea de tuneluri uriasa formate de lava, in care astronautii s-ar putea adaposti.

Cine este tanarul care a descoperit una dintre cele mai mari erori din industria calculatoarelor

Jann Horn are 22 de ani si este de origine germana. Tanarul a devenit faimos dupa ce a descoperit una dintre cele mai mari erori ale unui cip de calculator. Tanarul a descoperit eroarea accidental,.

Top 10 Cele mai bune aparitii de la SAG Awards 2018

Zeci de vedete cunoscute din industria filmului si a productiilor TV au participat aseara la SAG Awards 2018. Iata care sunt cele mai apreciate 10 aparitii vestimentare.

Un exemplar de rs, fotografiat in Parcul National Piatra Craiului. Romsilva: Romania are una dintre cele mai mari populatii de rs din Europa

Un exemplar de ras aflat in cautare de hrana a fost fotografiat in Parcul National Piatra Craiului, imaginile fiind postate de catre Romsilva pe pagina de Facebook, noteaza News. ro. Potrivit specialistilor, Romania are una dintre cele mai mari populatii de ras din Europa, patru exemplare fiind in Parcul National.

Un exemplar de rs, fotografiat in Parcul National Piatra Craiului. Romsilva: Romania are una dintre cele mai mari populatii de rsi din Europa

Un exemplar de ras aflat in cautare de hrana a fost fotografiat in Parcul National Piatra Craiului, imaginile fiind postate de catre Romsilva pe pagina de Facebook, noteaza News. ro. Potrivit specialistilor, Romania are una dintre cele mai mari populatii de ras i din Europa, patru exemplare fiind in Parcul National.

Tinerii in strada, batranii in fata televizoarelor. RTV si Antena 3 au fost cele mai urmarite canale de stiri in seara protestelor: ce audiente au avut

Romania TV si Antena 3 au fost cele mai urmarite canale de stiri sambata seara, cand zeci de mii de romani au iesit in strada pentru a protesta fata de modul in care tara este guvernata.

Care sunt afectiunile ce provoaca cele mai groaznice dureri, potrivit medicilor

Probabil cu totii ne-am intrebat la un moment dat ce doare mai rau: sa-tirupi o coasta sau sa ai hernice, sa ai apendicita sau sa te doara plamanul? Serviciul National de Sanatate din Marea Britanie NHS) a alcatuit o lista a afectiunilor care pot provoca cele mai groaznice dureri.

Schimbam Romania si tinerii cu ajutorul fotografiilor. Popas cu imagini la Conacul Balcestilor, unul din cele mai mari din Oltenia

Vernisajul unei expozitii cu 37 de fotografii, din cadrul galeriilor subterane din centrul municipiului Ramnicu Valcea, a reunit la sfarsitul acestei saptamani lucrarile unora dintre cei mai buni fotografi din tara si strainatate. Evenimentul este dedicat promovarii unuia dintre cele mai mari conace din Oltenia, sub denumirea Popas cu imagini la Conacul Balcescu.

Cum arata una dintre cele mai complicate intersectii din Europa

Sunt intersectii menite sa dea batai de cap oricarui sofer, cu mai multa sau mai putina experienta. Odata cu aparitia GPS-urilor, misiunea conducatorilor auto a fost usurata. Unul dintre cele mai complicate sensuri giratorii din lume se afla in orasul britanic Swindon. Acesta da zilnic batai de cap mai ales soferilor care sunt in trecere [].

Creditele bancare pentru o perioada de la doi la cinci ani sunt cele mai accesate

Cele mai solicitate credite in valuta, in decembrie 2017, au fost creditele pe termene de la doi pana la cinci ani: 46,63% din totalul creditelor in valuta. Acestea fiind acordate cu o rata medie a dobanzii de 4,72%, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )