Libnet.ro
UNICEF

05:00

Golul unui roman, intre cele mai frumoase din acest sezon al Ligii Europa

România Liberă România Liberă,
Golul unui roman, intre cele mai frumoase din acest sezon al Ligii Europa

Reusita mijlocasului George Florescu din partida FC Salzburg - Astra Giurgiu, scor 5-1, din ultima etapa a Grupei D a Ligii Europa, a fost inclusa de UEFA intre cele mai frumoase goluri din actualul sezon al Ligii Europa . continuă pe România Liberă

Cele mai frumoase cuvinte din limba romana

Cele mai frumoase cuvinte in limba romana sunt folosite, cu precadere, in contextele poetice. Limba romana, conform studiilor de lingvistica, detine un fond de peste 200. 000 de cuvinte, din care, in DEX, exista aproape 60. Dintre ele, in limbajul cotidian folosim frecvent cateva sute. Dar cu totii avem cuvinte preferate.

Cele mai frumoase manastiri din Republica Moldova

Bisericile si manastirile din Republica Moldova au avut enorm de suferit in perioada sovietica: cele mai frumoase manastiri si biserici au fost inchise si transformate in depozite, sali de sport, cluburi sau spitale.

FOTOGALERIENava de piatra din Grecia, una dintre cele mai frumoase insule ascunse din lume

Orasul Monemvasia, din Grecia, se numara printre cele mai frumoase orasele din lume, adevarate oaze de relaxare pentru turistii dornici sa se refugieze departe de lumea dezlantuita.

Romania va fi promovata printr-un joc video 3D. Un ghid virtual va purta turistii prin cele mai frumoase locuri din care nu vor lipsi vanatorile de comori

Play Romania este prima aplicatie-joc video de promovarea a turismului din Romania. Ea a fost initiata de Asociatia Celor mai Frumoase Sate din Romania si va fi lansata sambata la ora 14. 00 la Muzeul Satului din Bucuresti.

Cele mai frumoase saruturi din istoria artei, prezentate de Google Cultural Institute cu ocazia Zilei indragostitilor

Google Cultural Institute sarbatoreste Valentines Day prin prezentarea unei colectii de arta celebre, intre care si Sarutul/ The Kiss lui Gustav Klimt. Aici puteti admira colectia alcatuita de Google.

Maitreyi si Eliade, una dintre cele mai frumoase iubiri ale lumii. Scrisoarea care va zgudui milioane de suflete: il iert pentru suferinta pe care mi8208;a provocat8208;o

Dragostea dintre Maitreyi Dasgupta si Mircea Eliade a fost una dintre cele mari iubiri ale lumii, pe cat de frumoasa, pe atat de bine studiata, de-a lungul anilor, de cercetatori. Mihaela Gligor, cercetator, organizeaza sambata, 14 februarie, la Muzeul de Arta din Cluj, un eveniment acestei povesti de iubire care a cutremurat milioane de suflete.

Maitreyi si Eliade, una dintre cele mai frumoase iubiri ale lumii. Scrisoarea care va zgudui milioane de suflete

Dragostea dintre Maitreyi Dasgupta si Mircea Eliade a fost una dintre cele mari iubiri ale lumii, pe cat de frumoasa, pe atat de bine studiata, de-a lungul anilor, de cercetatori. Mihaela Gligor, cercetator, organizeaza sambata, 14 februarie, la Muzeul de Arta din Cluj, un eveniment dedicat acestei povesti de iubire care a cutremurat milioane de suflete.

Carturesti Carusel s-a deschis. Cum arata una dintre cele mai frumoase librarii din tara (FOTO)

Joi dimineata s-a deschis oficial libraria Carturesti Carusel de pe strada Lispcani, intr-o cladire istorica din centrul vechi in care a avut centrul banca Chrissoveloni. Libraria se desfasoara pe sase nivel.

Jaf cu medicamente in Spitalul Judetean Vaslui, unul dintre cele mai sarace din tara: sute de pastile ticsite in vestiarele unor medici acuzati si de luare de mita

ANCHETA Cutremur in Spitalul Judetean Vaslui, unul dintre cele mai sarace din tara, dupa ce ofiterii anticoruptie, la sesizarea unei paciente, au descoperit sute de medicamente ticsite in vestiarele cadrelor medicale. Trei doctori sunt acuzati si de luare de mita, avorturi ilegale si de internari fictive.

FOTOGALERIE Cum arata una dintre cele mai frumoase librarii din tara, deschisa pe strada Lipscani din Bucuresti

Joi dimineata s-a deschis oficial libraria Carturesti Carusel de pe strada Lipscani, intr-o cladire istorica de pe Lipscani in care a avut sediul banca Chrissoveloni. Libraria se desfasoara pe sase niveluri la are 1. 000 mp.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )