Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cele mai mari animale domestice din lume - pisica de 13 kilograme si cainele urias

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari animale domestice din lume - pisica de 13 kilograme si cainele urias

Cele mai mari animale domestice din lume pot fi caini, pisici sau broaste testoase. E drept ca unii si-au tinut caii in casa, dar acestea sunt doar cazurile extreme. continuă pe Adevărul

Incalzirea globala - o manipulare si unul dintre cele mai mari scandaluri stiintifice din istorie?

Cand generatiile viitoare vor privi in urma la teama legata de incalzirea globala din ultimii 30 de ani, nimic nu ii va soca mai tare decat modificarea datelor oficiale - pe care s-a cladit aceasta teama - ajustate sistematic pentru a arata ca Pamantul s-a incalzit mai mult decat s-a intamplat de fapt, scrie The Telegraph. Cotidianul britanic citeaza cativa specialisti care vorbesc despre incalzirea globala ca despre o manipulare in masa a datelor privind temperatura si unul dintre cele mai mari scandaluri stiintifice din toate timpurile - pentru care Centrul National pentru date climatice din SUA sau Institutul Goddard pentru Studii Spatiale, care apartine NASA, nu au oferit explicatii plauzibile.

Cele mai longevive animale

Cele mai longevive animale. in cadrul regnului animal sunt vietuitoare care traiesc perioade foarte mari de timp, unele dintre acestea chiar si sute de ani.

China l-a EXECUTAT pe seful uneia dintre cele mai mari companii de prelucrare a fierului din lume

Autoritatile chineze l-au executat pe Liu Han 49 de ani), fondatorul companiei Hanlong Group, una dintre cele mai mari companii din lume care prelucreaza minereul de fier. Potrivit South China Morning Post, Han.

Swiss Leaks: Una din cele mai mari banci elvetiene, acuzata ca a ajutat inclusiv romani sa faca evaziune fiscala

Una dintre cele mai mari banci elvetiene este implicata intr-un scandal international. HSBC este acuzata ca si-a ajutat clientii sa faca evaziune fiscale, iar romanoo suunt pe locul 39 in topul clientilor.

Swiss Leaks: Un roman a ascuns peste 800 de milioane de dolari, ajutat de una din cele mai mari banci elvetiene

Una dintre cele mai mari banci elvetiene este implicata intr-un scandal international. HSBC este acuzata ca si-a ajutat clientii sa faca evaziune fiscale, iar romanoo suunt pe locul 39 in topul clientilor.

FOTOGALERIENava de piatra din Grecia, una dintre cele mai frumoase insule ascunse din lume

Orasul Monemvasia, din Grecia, se numara printre cele mai frumoase orasele din lume, adevarate oaze de relaxare pentru turistii dornici sa se refugieze departe de lumea dezlantuita.

Recorduri doborate la Spitalul Judetean Baia Mare. Cele mai multe nasteri si decese din ultimii 5 ani

Recorduri vechi de cinci ani, doborate la Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare. Prima luna a acestui an a venit cu surprize pentru conducerea celei mai mari unitati sanitare din Maramures. Pentru prima data dupa multi ani numarul nasterilor a depasit numarul deceselor inregistrate.

Business Report: Revine febra imobiliara: Vor sa construiasca 4.800 de case langa Autostrada Soarelui; Unde isi plaseaza banii personali sefii celor mai mari firme de investitii din Romania; Plafonul pentru Prima masina, fixat la 350 de milioane de lei

Concluziile oficiale ale expertilor FMI dupa 2 saptamani de evaluare a Romaniei. Romania si-a corectat in mare masura dezechilibrele interne si externe. IKEA incepe constructia primelor cladiri din cartierul bucurestean Timpuri Noi. Vastint Romania, divizia de imobiliare a grupului IKEA, care a cumparat.

Raportul Curtii de Conturi pe 2013: Inspectorii au descoperit pagube la bugetele publice de peste 1,1 miliarde euro, cu 30% mai mari decat in anul anterior

Inspectorii Curtii de Conturi au descoperit in 2014, in urma verificarii modului in care a fost cheltuit banul public in exercitiul bugetar 2013, nereguli si prejudicii financiare de peste 1,1 miliarde de euro. Impactul financiar al neregulilor constatate, ca urmare a verificarilor efectuate de Curtea de Conturi in anul 2014, comparativ cu cel inregistrat in anul 2013, este mai mare cu 1. 186,8 milioane lei, respectiv cu 30,4%, si anume: 422,5 milioane leiveniturile suplimentare si cu 764,3 milioane lei prejudiciile, se arata in sinteza Raportului raportului public al Curtii de Conturi pe anul 2013. Cele mai mari nereguli au fost constatate la nivelul ANAF.

STUDIU Numarul de roluri feminine importante in cele mai de succes filme americane a scazut in 2014

Aproximativ 12% din protagonistii filmelor americane din topul primelor o suta de productii cu cele mai mari incasari in anul 2014 au fost femei, potrivit unui studiu, care arata o scadere cu 3% fata de 2013 si cu 4% fata de 2002 din punctul de vedere al prezentei feminine pe marile ecrane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )