Libnet.ro
UNICEF

17:15

Romania are cele mai ieftine oua din UE, la poarta fermei. Vanzarile, afectate de coronavirus

Adevărul Adevărul,
Romania are cele mai ieftine oua din UE, la poarta fermei. Vanzarile, afectate de coronavirus

Vanzarile de oua in perioada Sarbatorilor Pascale vor fi mai mici in acest an cu circa 30% fata de 2019, din cauza restrictiilor impuse de criza generata de noul coronavirus, iar preturile vor fi similare cu cele de anul trecut, desi costurile de productie s-au majorat in 2020, sustine presedintele Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania UCPR), Ilie Van. continuă pe Adevărul

Statele Unite devin tara cu cele mai multe decese din lume din cauza coronavirusului

Statele Unite au depasit sambata Italia, devenind tara cu cele mai multe decese inregistrate din cauza coronavirusului, raportand peste 20. 000 de decese, potrivit Universitatii Johns Hopkins.

Fizioterapeutii si kinetoterapeutii, detasati sa trieze si sa ingrijeasca pacienti cu coronavirus: Suntem personalul cu studii superioare cu cele mai mici salarii din sistemul sanitar

Fizioterapeutii, kinetoterapeutii si profesorii CFM Cultura Fizica Medicala) sunt detasati, in aceasta perioada, alaturi de medici si asistenti medicali, la triaj sau pe sectiile de Anestezie si Terapie Intensiva ATI), pentru a ingriji pacienti infectati cu coronavirus prin tehnici specifice de fizioterapie respiratorie), arata reprezentantii acestora, intr-un comunicat. Ei sunt nemultumiti de faptul ca, in urma cu doi ani, atunci cand salariile din sistemul sanitar au crescut considerabil, ei au fost uitati si nu au beneficiat de majorari salariale si amintesc acum ca sunt personalul cu studii superioare cu cel mai scazut nivel de salarizare din sistemul de sanatate.

Italia anunta cele mai putine decese din ultimele trei saptamani cauzate de COVID-19

Italia a anuntat duminica 431 de noi decese de COVID-19 produse in ultimele 24 de ore, reprezentand .

Bolile care au provocat cele mai mari pandemii din istorie. Cum au disparut sute de milioane de oameni

Pandemia este o epidemie care se extinde pe un teritoriu foarte mare, intr-o tara, in mai multe tari sau continente.

Urari de Florii. Cele mai inspirate mesaje, urari si felicitari de Florii pentru persoana iubita

Urari de Florii. Cu putin timp inainte de Paste e timpul pentru cele mai generoase urari de Florii.

AGENTIILE DE PRESA: Pandemia va avea cele mai grave consecinte economice, avertizeaza directoarea FMI

Pandemia cu noul coronavirus va avea cele mai grave consecinte economice de dupa Marea Depresiune din 1929, a avertizat joi directoarea generala a Fondului Monetar International FMI), Kristalina Gheorghieva, transmit AFP si Reuters.

Cele mai multe cazuri de COVID-19, in Bucuresti si Suceava. Care este situatia pe fiecare judet

Cele mai multe cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus s-au inregistrat pana in prezent la Suceava - 1. 487 si Bucuresti - 659, scrie Agerpres, potrivit informarii Grupului de Comunicare Strategica.

Acestea sunt cele mai letale pandemii care au lovit omenirea de-a lungul timpului

Cele mai periculoase pandemii care au provocat milioane de decese in intreaga lume au fost variola, pojarul, gripa spaniola sau ciuma neagra, conform businessinsider. es.

VIDEO Cinema in carantina. Cele mai noi filme care vor aparea pe Netflix

Va prezentam cele mai noi titluri care vor aparea pe Netflix, de care va veti putea bucura alaturi de popcornul facut in cuptorul cu microunde de acasa.

Cele mai faimoase prostituate din istorie. Femeile care au obtinut averi si faima vanzandu-si trupul

Prostituatele au fost mereu o categorie aflata la marginea societatii, cautate si iubite, dar in acelasi timp dispretuite. A existat insa si o categorie de prostituate care au castigat un statut aparte si averi considerabile, fiind cautate pentru talentul lor inclusiv de regi sau oameni cu o pozitie privilegiata.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )