Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cele mai rapide 10 masini din lume fabricate anul trecut

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai rapide 10 masini din lume fabricate anul trecut

Cele mai rapide zece masini de serie din lume fabricate anul trecut ating 100 de km/h in mai putin de 3 secunde. Aceste modele sunt un ambasador de brand, pentru ca toata lumea vorbeste despre performantele lor sau pretul exorbitant. continuă pe Wall-Street Ro

Top 5 cele mai puternice mall-uri din Romania (P)

Afla si tu din Top 5 cele mai puternice mall-uri din Romania realizat de RisCo.

Cele mai aglomerate 5 drumuri din Romania

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a dat publicitatii lista celor mai aglomerate drumuri din Romania, iar noi ne-am gandit ca trebuie sa le stiti si voi, conform Cars. ro .

Spectacol cu una dintre cele mai mari si prestigioase scoli de dans din lume:Beijing Dance Academy

Aradenii sunt invitati, cu ocazia intrarii in Noul An Chinezesc, Anul Cocosului de Foc, la un eveniment cu totul special. Este vorba despre un spectacol oferit de catre Beijing Dance Academy, una dintre cele mai mari si prestigioase scoli de dans din lume.

Cele mai influente cinci revolutii din istorie. Schimbarile produse de revoltele din Franta, Anglia, China, Rusia si SUA

Revolutiile au condus la schimbari majore in cultura, economia si dezvoltarea socio politica a statelor in care au izbucnit. in cele ce urmeaza va vom prezenta cinci revolutii considerate cele mai influente din istorie.

China a inaugurat cel mai lung pod plutitor din lume: cum arata noua atractie extrema VIDEO

China a inaugurat recent cel mai lung pod plutitor din lume peste raul Hongshui. Constructia, cu o lungime de peste 5 kilometri, a fost deja inscrisa in Cartea Recordurilor.

Trei cele mai vandute modele Ford in Romania - unul este vehicul comercial

Cele mai bine vandute modele Ford anul trecut in Romania au fost Focus cu un numar de 2. 630 unitati, urmat de Fiesta si Transit, cu 1. 888 de unitati, respectiv 1. 698 de unitati.

eMAG: cele mai amuzante review-uri de produse din 2016

EMAG a intocmit recent topul celor mai bune review-uri din 2016, iar lista vine cu o multime de pareri amuzante si intepaturi subtile. Retailer-ul online vine cu opt categorii unde s-au adunat cele mai bune review-uri din acest an, fie ca vorbim de greseli gramaticale, fie ca descoperim produse care au mai multe utilizari decat [].

Prima zi din ultimii doi ani fara nicio crima in El Salvador, una dintre cele mai violente tari din lume

El Salvador, una dintre tarile cu cea mai mare rata a criminalitatii din lume, a inregistrat saptamana aceasta prima zi din ultimii doi ani in care nu s-a inregistrat nicio crima, scrie The Guardian.

Povestea celei mai mari carti cu opere ale lui Eminescu din lume. Editor: Am cautat in toata tara o tipografie: nu exista masina la formatul asta

Cea mai mare carte care cuprinde opere semnate de Mihai Eminescu din lume s-a tiparit in urma cu aproape 12 ani la Slatina, fiind nebunia editorului Ioan Smedescu si rodul muncii alaturi de prietenii sai.

37 de trenuri, in continuare anulate de catre CFR. Cele mai multe, in estul tarii

CFR Calatori mentine in continuare mai multe trenuri anulate. Aproximativ 5% din totalul garniturilor de tren sunt anulate, asta insemnand un numar de 37. Cele mai multe dintre acestea sunt cele din estul tarii, acolo unde viscolul de zilele trecute a lovit napraznic.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )