Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cele mai rapide jafuri din istoria recenta: lovituri de proportii date in doar cateva zeci de secunde

Adevărul Adevărul,
Cele mai rapide jafuri din istoria recenta: lovituri de proportii date in doar cateva zeci de secunde

Politistii romani s-au confruntat de-a lungul anilor cu jafuri demne de scenarii de film, in care infractorii au actionat in timp record. Tintele celor mai mai mari si mai rapide jafuri au fost, de cele mai multe ori, unitatile bancare. continuă pe Adevărul

Dragnea, nu uita/Te asteapta Laura!. Guvernul le-a dat calatorii gratuite cu trenul. Acum au venit in Bucuresti. Zeci de studenti din Cluj au ajuns in Capitala pentru cel mai mare protest din istoria recenta a Romaniei (VIDEO)

Zeci de studenti din Cluj au ajuns duminica dimineata in Gara de Nord si s-au indreptat, pe jos, spre Piata Victoriei, pentru a lua parte la ceea ce se anunta a fi cel mai mare protest organizat.

Afacerile Cemacon isi continua cresterea si ajung la cel mai bun rezultat din istoria companiei: business-ul, plus 30% in 2016

Cemacon, unul dintre cei mai mari producatori de blocuri ceramice din Romania caramizi n. red. ), a avut in 2016 cel mai bun an din istoria sa, inregistrand cresteri record atat ale business-ului, cat si ale profitului. Cifra de afaceri neta a.

Jeep, Jaguar si Honda au fost cele mai puternice marci din Europa anul trecut

Jaguar, Honda si Jeep au fost brandurile care au inregistrat cele mai mari cresteri anul trecut pe piata auto europeana, datorita cererii pentru crossovere, scrie Automotive News Europe .

Cele mai bizare case din lume

Case in forma de farfurie zburatoare, ibric, cizma, capsuna, ciuperca, cu susul in jos etc .

Cele mai ciudate case din lume

De la case cu acoperis in forma de avion si pana la case care se incalzesc singure, iata care sunt considerate primele 18 case cool de pe planeta.

FOTO. Distrugatorul american Porter a ajuns la Constanta. Vasul are la bord cele mai moderne rachete navale detinute de SUA

Distrugatorul USS Porter, una dintre cele mai puternice nave din cadrul Flotei a 6-a a Statelor Unite, a ajuns in portul Constanta, a anuntat, vineri, Comandamentul Flotei a 6-a.

Nicusor Dan: Am depus 125 de amendamente la proiectul bugetului de stat pentru 2017. Cele mai multe au fost respinse doar pentru ca erau sustinute de USR

Liderul Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca USR a depus 125 de amendamente la proiectul de buget pentru 2017, insa cele mai multe au fost respinse.

Cele mai bune reclame de la Super Bowl 51: cum l-au atacat marile branduri pe Donald Trump VIDEO

Unele dintre cele mai cunoscute branduri mondiale au profitat de Super Bowl 51 pentru a rula reclame comerciale in care sa faca aluzii la idei enuntate de presedintele american Donald Trump.

Banca Transilvania, Fondul Proprietatea si Transgaz, cele mai mari dividende de pe bursa, in acest an

Banca Transilvania, Fondul Proprietatea si Transgaz ar putea oferi cele mai mari dividende in 2017, dintre companiile mari de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), se arata intr-un comunicat al Tradeville.

TOP Cele mai putin corupte tari din lume. Cum sta Romania?

Cele mai putin corupte tari din lume au fost dezvaluite intr-un clasament Transparency International , care a analizat 176 de state de pe glob. Iata care sunt acestea si pe ce loc se afla Romania la capitolul coruptie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )