Libnet.ro
UNICEF

23:45

Jeep, Jaguar si Honda au fost cele mai puternice marci din Europa anul trecut

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Jeep, Jaguar si Honda au fost cele mai puternice marci din Europa anul trecut

Jaguar, Honda si Jeep au fost brandurile care au inregistrat cele mai mari cresteri anul trecut pe piata auto europeana, datorita cererii pentru crossovere, scrie Automotive News Europe . continuă pe Wall-Street Ro

FOTO. Distrugatorul american Porter a ajuns la Constanta. Vasul are la bord cele mai moderne rachete navale detinute de SUA

Distrugatorul USS Porter, una dintre cele mai puternice nave din cadrul Flotei a 6-a a Statelor Unite, a ajuns in portul Constanta, a anuntat, vineri, Comandamentul Flotei a 6-a.

Nicusor Dan: Am depus 125 de amendamente la proiectul bugetului de stat pentru 2017. Cele mai multe au fost respinse doar pentru ca erau sustinute de USR

Liderul Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca USR a depus 125 de amendamente la proiectul de buget pentru 2017, insa cele mai multe au fost respinse.

Cele mai rapide jafuri din istoria recenta: lovituri de proportii date in doar cateva zeci de secunde

Politistii romani s-au confruntat de-a lungul anilor cu jafuri demne de scenarii de film, in care infractorii au actionat in timp record. Tintele celor mai mai mari si mai rapide jafuri au fost, de cele mai multe ori, unitatile bancare.

TOP Cele mai putin corupte tari din lume. Cum sta Romania?

Cele mai putin corupte tari din lume au fost dezvaluite intr-un clasament Transparency International , care a analizat 176 de state de pe glob. Iata care sunt acestea si pe ce loc se afla Romania la capitolul coruptie.

Iar m-ati suparat!. Povestea din spatele unuia dintre cele mai amuzante sloganuri de la protestele din Bucuresti. Levente Bagoly: Ei vor amnistie si gratiere pentru colegii lor mai putin norocosi, ca sa se faca risipa, in continuare si fara grija, cu bani

Levente Bagoly e numele tanarului care a avut unul dintre cele mai amuzante mesaje pe o pancarta la protestele din Bucuresti. Iar m-ati suparat e declaratia care a fost imortalizata in zeci de poze care au circulat pe Facebook.

Cele mai bune reclame de la Super Bowl 51: cum l-au atacat marile branduri pe Donald Trump VIDEO

Unele dintre cele mai cunoscute branduri mondiale au profitat de Super Bowl 51 pentru a rula reclame comerciale in care sa faca aluzii la idei enuntate de presedintele american Donald Trump.

Banca Transilvania, Fondul Proprietatea si Transgaz, cele mai mari dividende de pe bursa, in acest an

Banca Transilvania, Fondul Proprietatea si Transgaz ar putea oferi cele mai mari dividende in 2017, dintre companiile mari de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), se arata intr-un comunicat al Tradeville.

ELCEN, RADET, Polisano, CE Hunedoara si CET Govora, cele mai mari insolvente ale anului 2016

Electrocentrale Bucuresti ELCEN), Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice Bucuresti RADET), Polisano SRL, Societatea Complexul Energetic Hunedoara si CET Govora sunt cele mai mari companii, in functie de cifra de afaceri, intrate in insolventa in anul 2016, potrivit datelor anuntate de Coface Romania.

FOTO + VIDEO. Proteste in diaspora. Romanii din cele mai mari orase europene au iesit in strada pentru a protesta impotriva actiunilor Guvernului Grindeanu

Romanii din mai multe orase europene au iesit, din nou, in strada in semn de solidaritate fata de protestatarii din Bucuresti si din tara. in Berlin, Bruxelles si Londra se scandeaza impotriva actiunilor din ultima peri .

Saracie dezvoltata: cum s-a schimbat campionatul romanesc in pauza de iarna. Cele mai importante repere si cifre

Partea a doua a campionatului incepe din acest weekend in conditiile in care in cele 46 de zile de pauza cluburile din Liga I au vandut tot ce au avut mai bun.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )