Libnet.ro
UNICEF

07:30

TOP Cele mai putin corupte tari din lume. Cum sta Romania?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP Cele mai putin corupte tari din lume. Cum sta Romania?

Cele mai putin corupte tari din lume au fost dezvaluite intr-un clasament Transparency International , care a analizat 176 de state de pe glob. Iata care sunt acestea si pe ce loc se afla Romania la capitolul coruptie. continuă pe Wall-Street Ro

Presa internationala scrie despre cele mai mari proteste antiguvernamentale din tara noastra

ACTUALIZARE 08:48 Trupa Voltaj a facut o melodie despre situatia actuala a tarii noastre. Aceasta a fost publicata pe pagina de Facebook a trupei. ----- Mai multe publicatii internationale au scris miercuri noaptea despre cele mai ample proteste antiguvernamentale organizate dupa caderea comunismului in Romania.

Iar m-ati suparat!. Povestea din spatele unuia dintre cele mai amuzante sloganuri de la protestele din Bucuresti. Levente Bagoly: Ei vor amnistie si gratiere pentru colegii lor mai putin norocosi, ca sa se faca risipa, in continuare si fara grija, cu bani

Levente Bagoly e numele tanarului care a avut unul dintre cele mai amuzante mesaje pe o pancarta la protestele din Bucuresti. Iar m-ati suparat e declaratia care a fost imortalizata in zeci de poze care au circulat pe Facebook.

La sase ani era considerata cea mai frumoasa fetita din lume. Cum arata astazi micuta de altadata (FOTO)

Thylane Blondeau, acum in varsta de 15 ani, era supranumita la varsta de sase ani cea mia frumoasa fetita din lume. Aceasta intrase in lumea modelingului, iar specialistii erau de parer.

Cea mai frumoasa floare din lume

Cea mai frumoasa floare din lume, la Teatrul Excelsior .

Declaratie nepotrivita a lui Melescanu: Ambasadele culeg informatii prin mijloace mai putin ortodoxe

Gafa diplomatica la nivel inalt. Ministrul de Externe al Romaniei, Teodor Melescanu, a sustinut astazi ca ambasadele nu au citit integral Ordonantele de Urgenta si ca, uneori, culeg informatiile prin mijloace care sunt mai putin ortodoxe.

FOTO. Distrugatorul american Porter a ajuns la Constanta. Vasul are la bord cele mai moderne rachete navale detinute de SUA

Distrugatorul USS Porter, una dintre cele mai puternice nave din cadrul Flotei a 6-a a Statelor Unite, a ajuns in portul Constanta, a anuntat, vineri, Comandamentul Flotei a 6-a.

ELCEN, RADET, Polisano, CE Hunedoara si CET Govora, cele mai mari insolvente ale anului 2016

Electrocentrale Bucuresti ELCEN), Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice Bucuresti RADET), Polisano SRL, Societatea Complexul Energetic Hunedoara si CET Govora sunt cele mai mari companii, in functie de cifra de afaceri, intrate in insolventa in anul 2016, potrivit datelor anuntate de Coface Romania.

Adevarul Live, ora 15.00. Cele mai eficiente metode de combatere a stresului la locul de munca: cum sa te trezesti fericit si motivat sa incepi o noua zi

Alina Baciu, psiholog, si Veronel Guiman, consultant in managementul motivatiei, vin la Adevarul Live, de la ora 15. 00, pentru a vorbi despre cele mai eficiente metode de combatere a stresului la locul de munca si cum putem gasi motivatia de a incepe cu bucurie o noua zi.

Controale la saloanele de infrumusetare. Amenzi de 40.000 de lei in mai putin de trei ore

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au luat la purecat saloanele de infrumusetare din Brasov. Au controlat 45 de unitati si au dat amenzi de 40. 000 de lei. Una dintre firme este suspectata de evaziune fiscala.

Saracie dezvoltata: cum s-a schimbat campionatul romanesc in pauza de iarna. Cele mai importante repere si cifre

Partea a doua a campionatului incepe din acest weekend in conditiile in care in cele 46 de zile de pauza cluburile din Liga I au vandut tot ce au avut mai bun.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )