Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai rasunatoare falimente din ultimii zece ani au lasat in urma mii de someri

Antena3 Antena3,
Cele mai rasunatoare falimente din ultimii zece ani au lasat in urma mii de someri

Cele mai rasunatoare falimente din ultimii zece ani au lasat in urma mii de someri si datorii de miliarde de euro, scrie Jurnalul National. Chiar daca in anii de glorie au fost lideri de piata. continuă pe Antena3

Exporturile de arme ale Romaniei au atins cel mai inalt nivel din ultimii zece ani

Exporturile de armament si tehnica militara ale Romaniei au crescut in 2016 cu aproximativ 15 procente fata de anul 2015, atingand cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani peste 180 de milioane de euro.

Romanii fumeaza cele mai scumpe tigari din Europa, raportat la puterea de cumparare. Pana si in Marea Britanie si in Elvetia e mai ieftin

In Elvetia se cumpara lunar, dintr-un salariu mediu, cele mai multe pachete de tigari, 638, in timp ce la polul opus se afla romanii, cu doar 135. in cifre absolute, in Romania.

Romanii fumeaza cele mai scumpe tigari din Europa, raportat la puterea de cumparare. Pana si in Marea Britanie si in Elvetia e mai ieftin

Elvetienii pot cumpara lunar, dintr-un salariu mediu, cele mai multe pachete de tigari dintre cetatenii europeni 638. La polul opus se afla romanii, cu doar 135 .

Premiera mondiala. Alpinistii Zsolt Torok si Vlad Capusan vor sa deschida o noua ruta pe una dintre cele mai dificile piramide din Himalaya

Alpinistii romani Zsolt Torok si Vlad Capusan pornesc, luni seara, intr-o noua expeditie in Himalaya. De data aceasta obiectivul este deschiderea unei rute noi premiera mondiala) pe fata sud-estica a varfului Pumori 7. 161m din zona Everest, una dintre cele mai dificile si periculoase piramide himalayene.

Exploreaza cele mai populare parcuri din Tenerife

Mai aproape de coasta africana decat de Spania, Tenerife are o clima puternic influentata de zonele desertice si de vulcanul El Teide, cu ierni blande si veri calde, fiind perfecta de vizitat pe toata.

Care sunt cele mai citite carti din lume in acest moment

Va prezentam un top al celor mai citite carti ale momentului, selectate din lista de bestsellers a gigantului Amazon. De la investigatii jurnalistice la carti de dezvoltare personala, iata care sunt preferintele cititorilor din lumea intreaga in acest.

Vesti bune! De la 1 Mai, romanii eligibili vor putea calatori in Canada cu autorizatie electronica in locul vizei (VIDEO)

Vesti bune pentru cei care vor sa ajunga in Canada! De la 1 mai, romanii care au detinut o viza canadiana in ultimii zece ani sau care detin actualmente o viza valabila care permite intrarea i.

Atletico Madrid, a treia semifinala de Liga Campionilor in ultimii patru ani

Trupa luiDiego Simeones-a calificat pentru a treia oara, in ultimii patru ani in penultimul act al celei mai galonate competitii intercluburi din lume.

Care sunt persoanele cele mai expuse riscului de a fi implicate intr-un accident rutier. Zilele din saptamana in care au loc cel mai frecvent astfel de evenimente

Cele mai multe evenimente rutiere au loc, potrivit statisticilor, in luna august. Cifrele sunt valabile pentru Baia Mare si arata ca cei mai predispusi sa fie implicati intr-un astfel de eveniment sunt barbatii intre 31 si 60 de ani, care conduc in luna august in zilele de duminica, in intervalul orar 14. 00 si 22. 00, pe strazile Independentei, V. Lucaciu sau bd. Bucuresti, Unirii ori Republicii.

Top 10 cele mai spectaculoase faruri din lume. Cum arata Turnul lui Hercule din Spania, constructia veche de 1.900 de ani

Construite pentru a-i ajuta pe navigatori sa-si croiasca drumul prin ape ori sa ii avertizeze cu privire la zonele maritime periculoase, farurile au devenit in timp niste simboluri ale calatoriei pe apa, unele dintre ele oferind, si astazi, asistenta marinarilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )