Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cele mai sanatoase alimente pentru barbati

Adevărul Adevărul,
Cele mai sanatoase alimente pentru barbati

Pentru a fi sanatos ai nevoie de alimentatie echilibrata, miscare si odihna. Barbatii nu acorda atentie acestora, insa metabolismul lor pare a fi mult mai rapid decat la femei. continuă pe Adevărul

Cele mai daunatoare alimente pentru stomac

Cand mancam, ne ghidam in general dupa gusturi, fara sa ne gandim si la sanatatea organismului. Exista unele alimente care pe cat sunt de gustoase, pe atat sunt de daunatoare pentru stomac. Afla care sunt acestea!.

Top 5 cele mai bune practici de email marketing

Marketingul prin email este unul dintre mijloacele cele mai eficiente de a ajunge la clienti. Asta pentru ca in mare parte se datoreaza volumului mare de email-uri pe care utilizatorii de internet le trimit si le primesc zilnic - o medie de 121 de mesaje pe zi pentru o persoana care lucreaza la birou. Cu toate acestea, unele campanii de email au rezultate mai bune decat altele. Daca vrei sa creezi o strategie de marketing de succes trebuie sa stiti care sunt cele mai bune practici de email marketing.

Cele mai bune 10 filme de Craciun din toate timpurile. Ce loc ocupa celebra serie Singur acasa

Va prezentam cateva motive serioase pentru a sta in fata televizoarelor in aceste zile si de a urmari cele mai reusite productii cinematografice care au ca tema centrala Craciunul.

Cele mai cerute operatii estetice in 2017

S-a intocmit un clasament cu cele mai cerute operatii estetice in 2017, fie ca vorbim de interventii minim-invazive sau operatii clasice. Iata din ce au castigat chirurgii in acest an.

Cele mai intalnite boli care nu prezinta simptome

Exista cateva boli tacute care nu prezinta niciun simptom si de cele mai multe ori sunt depistate tarziu, in stadiile avansate. Tromboza venoasa profunda - Aceasta debuteaza cu un cheag de.

Klaus Iohannis: Am condus astazi pe ultimul drum un veritabil om de stat, Regele Mihai I. Cu demnitate si curaj, si-a reprezentat tara in unele dintre cele mai grele vremuri ale istoriei noastre

Presedintele Klaus Iohannis scrie sambata, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook: Cu profund regret, am condus astazi pe ultimul drum un veritabil om de stat, Regele Mihai I, care, cu demnitate si curaj, si-a reprezentat tara in unele dintre cele mai grele vremuri ale istoriei noastre.

Angajari prin reteaua Eures. Cele mai multe slujbe vacante, la cules de zmeura, in Portugalia

Angajatori din 17 state europene au aproape 900 de posturi vacante in reteaua Eures, cele mai multe fiind in Portugalia, Malta si Germania.

Atelier de idei. Cum te ajuta tehnologia sa-ti faci mai mult timp pentru tine si planurile tale

Munca multa, stres, ore peste program, termene limita, sedinte lungi. Uneori, asa arata ziua de lucru a multora dintre noi. Din acest motiv e foarte important sa investesti in lucruri care te pot ajuta sa iti folosesti mai bine timpul petrecut la birou. Sa lucrezi mai bine, mai usor si mai repede poate insemna mai mult timp pentru tine si pentru cei dragi. Iti propunem, asadar, cinci directii care te pot ajuta pe plan profesional si personal.

Cele mai populate tari de pe Glob. Care va fi populatia Terrei la sfarsitul acestui secol

Populatie Terrei creste intr-un ritm accelerat, de la an la an. Specialistii pun aceasta dezvoltare pe seama cresterii sperantei de viata in multe tari de pe Glob. in acest moment, populatia totala se ridica la aproape 7,5 miliarde de oameni, iar pentru 2018 este prevazuta o crestere globala de aproape 140 de milioane de pamanteni.

Cine sunt primii semifinalisti X Factor si cele mai bune momente din prima gala live VIDEO

Patru dintre concurentii ajunsi in prima gala live X Factor de vineri seara au obtinut biletele pentru semifinale dupa ce au fost alesi de catre mentori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )