Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cele mai sarace tari din zona euro nu mai vor sa dea bani pentru Grecia: Sa explici oamenilor ca trebuie sa dam bani grecilor, cu salariile si pensiile lor? Imposibil

Hotnews Hotnews,
 Cele mai sarace tari din zona euro nu mai vor sa dea bani pentru Grecia: Sa explici oamenilor ca trebuie sa dam bani grecilor, cu salariile si pensiile lor? Imposibil

Fostele republici comuniste care au devenit intre timp membre ale zonei euro cu pretul unor lungi ani de austeritate si a unor reforme dureroase nu dau dovada de prea multa simpatie fata de Grecia, afirmand chiar ca eurozona ar supravietui foarte bine in fata Grexit-ului, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Cele mai credincioase tari din Europa

Cele mai credincioase tari din Europa. Credinta e in unele state de pe continentul european un factor important, un procent mare al populatiei precizand ca, in continuare, crede in Dumnezeu.

Surse: Ministrii de finante din zona euro, acord pentru ajutorarea Greciei

Ministrii de finante din zona euro Eurogroup), reuniti vineri la Bruxelles pentru a discuta oficial ultima solicitare a Greciei, sunt de acord cu prelungirea ajutorului financiar, au declarat surse europene, potrivit Hotnews.

Surse: Ministrii de Finante din zona euro si Grecia au ajuns la un acord

Ministrii de finante din zona euro Eurogroup), reuniti vineri la Bruxelles pentru a discuta oficial ultima solicitare a Greciei, sunt de acord cu prelungirea ajutorului financiar, au declarat surse europene, potrivit Hotnews.

Reuniune Eurogroup la Bruxelles/ UPDATE A trimis Grecia o scrisoare gresita ministrilor din zona euro?

UPDATE In timp ce negocierile sunt in curs, in cadrul Eurogroup, cotidianul Bild a publicat informatia potrivit careia Grecia ar fi transmis o scrisoare gresita la Bruxelles, si ca varianta reala contine niste conditii apropiate de ceea ce ii solicita Eurogroup/ Informatia, negata de oficialii greci. Ministrii de finante din zona euro Eurogroup) s-au intrunit la Bruxelles pentru a discuta oficial ultima solicitare a Greciei, remisa joi, care nu a fost considerata acceptabila de catre Germania.

VIDEO Valery Giscard d'Estaing: Grecia ar trebui sa iasa din Zona euro printr-un exit prietenos / Cum explica BBC Grexitul cu ajutorul unui kebab

Fostul presedinte francez Valery Giscard d'Estaing crede ca Grecia ar trebui sa iasa din Zona euro printr-un exit prietenos deoarece nu isi poate rezolva probleme decat daca revine la o moneda devalorizata, scrie AFP.

Cat costa biletele de avion catre cele mai vizitate orase din lume

Asia a devenit o destinatie de calatorie extrem de populara in ultimii ani, iar acum mai multe orase din Asia au devenit oficial cele mai vizitate orase din lume. Cum arata topul cele mai vizitate orase de pe glob si cat costa un bilet de avion aflati.

Care sunt cele mai exclusiviste cluburi din lume si cui ii este permis accesul

Pentru a permite accesul in cluburile exclusiviste, anumite asociatii nationale si internationale, precum si si unele companii de renume cer cer o suma enorma de inscriere, membri cu putere si prestigiu, iar procedurile sunt extrem de discrete, daca nu chiar secrete, relateaza Fortune. Care sunt cele mai exclusiviste cluburi din lume si cine are acces la acestea?.

Cele mai frumoase cabane din Buzau, destinatii pentru turistii dornici de relaxare in mijlocul naturii

Zona de munte a Buzaului este intesata de cabane si pensiuni agroturistice care se intrec intre ele nu numai prin frumusetile imprejurimilor sau calitatea bucatariei, ci si prin aspectul rustic. Lacul Mocearu Hartagu si Varlaam sunt cateva dintre cele mai frumoase cabane din judetul Buzau, foarte apreciate de turisti pentru aspectul rustic al acestora.

Cele mai frumoase cabane din Maramures. Cand traditionalul se imbina cu modernul

Cele mai frumoase cabane din Maramures sunt fara doar si poate cele create in stilul traditional morosenesc, din lemn si cu ornamente specifice locului, cu procut si stergare pe pereti. Sunt si cele mai cautate de catre turistii straini care cunosc Maramuresul datorita traditionalului care mai exista in satale din judet.

Cele mai mari bulevarde din lume

Intesate cu magazine luxoase, restaurante scumpe, cafenele si adevarate opere arhitecturale, cele mai mari bulevarde din lume pot face pe oricine sa ramana cu gura cascata.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )