Libnet.ro
UNICEF

06:46

Cele mai scumpe 10 orase din lume: locurile cu cele mai mari chirii pentru locuinte si birouri

Adevărul Adevărul,
Cele mai scumpe 10 orase din lume: locurile cu cele mai mari chirii pentru locuinte si birouri

Un index ce masoara costul chiriilor atat pentru spatiile rezidentiale, cat si pentru birouri, ne dezvaluie care sunt cele mai scumpe orase din lume. continuă pe Adevărul

Londra a devenit orasul cu cele mai multe posturi de inalta calificare dupa ce a devansat New-Yorkul

Londra a devansat New Yorkul, devenind capitala soft power a lumii, prin faptul ca a generat cele mai multe locuri de munca de inalta calificare si a dovedit mai multa diversificare internationala decat oricare alt oras mare din lume,.

Cele mai frumoase machiaje de la gala premiilor Oscar

Pe langa rochiile spectaculoase, de mii sau chiar zeci de mii de dolari, actritele stiu ca machiajul este extrem de important. Un look prea natural sau unul mult prea sofisticat pot duce la un esec total. Cei mai buni make-up artisti de la Hollywood studiaza fizionomiile actritelor cu mult timp inainte iar machiajul este intotdeauna in armonie cu rochia si coafura. Cele mai frumoase machiaje de la gala premiilor Oscar sunt, anul acesta, cele care respecta principiul less is more.

Cele mai frumoase bijuterii purtate de vedete la premiile Oscar

Gala premiilor Oscar, eveniment transmis live in peste doua sute de tari, este cel mai bun prilej pentru parada celor mai scumpe bijuterii din lume, nu doar a rochiilor marilor case de moda. Vedetele sunt rasfatate in fiecare an, avand posibilitatea sa poarte diamante de milioane de dolari, unele apartinand unor vedete precum Marilyn Monroe sau Elizabeth Taylor.

Top cele mai puternice pasapoarte din lume: stiai in cate tari poti intra fara viza?

Pasaportul este cea mai importanta parola pentru a deschide poarta calatoriilor in lume, de care ne bucuram mai mult sau mai putin in functie de tara in care suntem cetateni. Iata, deci, care sunt cele mai puternice pasapoarte din lume si.

Pasapoartele germane sunt cele mai puternice din lume, oferind acces fara viza in 177 de tari. Cu un pasaport romanesc se poate intra in acelasi mod in 153 de state

Potrivit noului clasament pe 2016 intocmit de Henley Partners Visa Restrictions Index, cetatenii germani detin cel mai puternic pasaport din lume, care le ofera acces fara viza in 177 de tari.

Pasapoartele germane sunt cele mai puternice din lume, oferind acces fara viza in 177 de tari. Cu un pasaport romanesc se poate intra in acelasi mod in 153 de state.

Potrivit noului clasament pe 2016 intocmit de Henley Partners Visa Restrictions Index, cetatenii germani detin cel mai puternic pasaport din lume, care le ofera acces fara viza in 177 de tari.

Siria: Sase orase din provincia Alep, vizate de atacuri aeriene, la o zi dupa intrarea in vigoare a armistitiului

Avioane de vanatoare au atacat, duminica dimineata, sase orase din provincia Alep din vestul Siriei, anunta Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, la o zi dupa intrarea in vigoare a armistitiului de incetare a ostilitatilor, potrivit Reuters.

Cine sunt cei mai bogati oameni din lume in 2016

Cine sunt cei mai bogati din lume este intrebarea la care raspunde revista Forbes in fiecare an. Bill Gates este, pentru al treilea an consecutiv, cel mai bogat om de pe planeta, cu o avere care depaseste suma fabuloasa de 75 de miliarde de dolari. Lupta s-a dat insa pentru locul al doilea intre americanul Warren Buffet si spanionul Amancio Ortega.

Cum se explica erectia la morti. Cele mai ciudate schimbari ale organismului uman dupa deces, explicate de specialisti

Rigiditatea corpului uman intervine imediat dupa deces si se observa mai intai la muschii mici, la nivelul cefei si al mandibulei, apoi la muschii scheletici. in anumite conditii, poate sa apara erectia la morti, un fenomen aparent neobisnuit.

Femeia cu cele mai lungi picioare din Romania, adorata de Giorgio Armani

Daniela Aciu, femeia cu cele mai lungi picioare din Romania, este adorata de Giorgio Armani. Cariera modelului roman este in plina ascensiune, dovada fiind numarul mare de prezentari de moda din ultima perioada. Cele mai importante case de moda s-au batut pentru ca romanca sa defileze pe podium. Armani, Roberto Cavalli, Ermano Scervino si Zuhair Murda sunt doar cateva dintre marile nume pentru care a prezentat Daniela.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )