Libnet.ro
UNICEF

13:30

Top cele mai puternice pasapoarte din lume: stiai in cate tari poti intra fara viza?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top cele mai puternice pasapoarte din lume: stiai in cate tari poti intra fara viza?

Pasaportul este cea mai importanta parola pentru a deschide poarta calatoriilor in lume, de care ne bucuram mai mult sau mai putin in functie de tara in care suntem cetateni. Iata, deci, care sunt cele mai puternice pasapoarte din lume si. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai frumoase dormitoare din lume

Editorii revistei Vogue au intocmit lista celor mai frumoase dormitoare din lume. Iata 20 dintre acestea si tot atatea surse de inspiratie pentru amenajarea camerei in care dormiti.

Acesta este cel mai bun telefon din lume! Lovitura grea pentru Apple

La Mobile World Congress 2016 au fost anuntate cele mai tari gadgeturi din lume in acest moment. GSM Association a anuntat castigatorii celei de-a 21-a editii anuale la Mobile World Congress de.

Pasapoartele germane sunt cele mai puternice din lume, oferind acces fara viza in 177 de tari. Cu un pasaport romanesc se poate intra in acelasi mod in 153 de state

Potrivit noului clasament pe 2016 intocmit de Henley Partners Visa Restrictions Index, cetatenii germani detin cel mai puternic pasaport din lume, care le ofera acces fara viza in 177 de tari.

Pasapoartele germane sunt cele mai puternice din lume, oferind acces fara viza in 177 de tari. Cu un pasaport romanesc se poate intra in acelasi mod in 153 de state.

Potrivit noului clasament pe 2016 intocmit de Henley Partners Visa Restrictions Index, cetatenii germani detin cel mai puternic pasaport din lume, care le ofera acces fara viza in 177 de tari.

Cele mai cutremuratoare asasinate din istorie

Sfarsitul tragic al unor oameni de stat sau a unor personalitati importante a socat mereu intreaga lume. Iata cele mai faimoase asasinate din istorie: Mahatma Gandhi: Gandhi a fost impuscat pe 30 ianuarie.

Femeia cu cele mai lungi picioare din Romania, adorata de Giorgio Armani

Daniela Aciu, femeia cu cele mai lungi picioare din Romania, este adorata de Giorgio Armani. Cariera modelului roman este in plina ascensiune, dovada fiind numarul mare de prezentari de moda din ultima perioada. Cele mai importante case de moda s-au batut pentru ca romanca sa defileze pe podium. Armani, Roberto Cavalli, Ermano Scervino si Zuhair Murda sunt doar cateva dintre marile nume pentru care a prezentat Daniela.

Romania a facut cele mai mari progrese din UE privind conectivitatea la internet

Tara noastra face parte din grupul statelor europene care sunt intr-o faza de recuperare a decalajelor digitale, inregistrand cele mai mari progrese in domeniul conectivitatii la internet, potrivit unui raport al Comisiei Europene privind evolutia statelor membre UE in domeniul digital si prezentat de Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale MCSI).

Romania ramane cu cinci regiuni intre cele mai sarace 21 din UE

Cinci regiuni din Romania raman printre cele mai sarace din UE, exceptie facand Ilfov-Bucuresti, Vest si Centru, insa Sud-Est este foarte aproape de a iesi din categoria in care PIB pe cap de locuitor, calculat la paritatea puterii de cumparare, este sub 50% din media UE, transmite Eurostat, potrivit Mediafax.

VIDEO: Corduroy, cel mai batran pisoi din lume

In pofida varstei inaintate, batranul motan Corduroy din statul Oregon arata foarte bine si se bucura de o sanatate de fier. Conditia sa fizica se datoreaza calitatii vietii pe care i-au asigurat-o stapanii, scrie directmatin. fr, citat de Agerpres.

Charlotte Eades, unul dintre cei mai populari vloggeri din lume, a murit la varsta de 19 ani

Charlotte Eades, una dintre vedetele platformei YouTube, a murit la varsta de 19 ani, dupa o lunga suferinta pe care a si documentat-o si prezentat-o pe aceasta retea online. Charlotte Eades, unul dintre cei mai populari vloggeri persoana care are un canal pe platforma YouTube, n. red. ), obisnuia sa publice clipuri video in care vorbea deschis despre lupta sa cu cancerul la creier, dupa ce a fost diagnosticata cu aceasta maladie la varsta de 16 ani, anunta Mediafax.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )