Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cele mai frumoase machiaje de la gala premiilor Oscar

ADPM ADPM,
Cele mai frumoase machiaje de la gala premiilor Oscar

Pe langa rochiile spectaculoase, de mii sau chiar zeci de mii de dolari, actritele stiu ca machiajul este extrem de important. Un look prea natural sau unul mult prea sofisticat pot duce la un esec total. Cei mai buni make-up artisti de la Hollywood studiaza fizionomiile actritelor cu mult timp inainte iar machiajul este intotdeauna in armonie cu rochia si coafura. Cele mai frumoase machiaje de la gala premiilor Oscar sunt, anul acesta, cele care respecta principiul less is more. continuă pe ADPM

Cele mai frumoase bijuterii purtate de vedete la premiile Oscar

Gala premiilor Oscar, eveniment transmis live in peste doua sute de tari, este cel mai bun prilej pentru parada celor mai scumpe bijuterii din lume, nu doar a rochiilor marilor case de moda. Vedetele sunt rasfatate in fiecare an, avand posibilitatea sa poarte diamante de milioane de dolari, unele apartinand unor vedete precum Marilyn Monroe sau Elizabeth Taylor.

Cele mai frumoase tinute de la petrecerea Vanity Fair

A devenit deja traditie ca cea mai importanta seara a industriei cinematografice sa se incheie cu petrecerea Vanity Fair, la care iau parte toate marile vedete de la Hollywood. Din nou, tinutele actritelor sunt principala atractie. Cele mai multe etaleaza tinute noi. Unele mai relaxate, altele la fel de spectaculoase.

Cele mai frumoase sate culturale ale Romaniei. Unul este din judetul Cluj si gazduieste un mare festival de muzica electronica

Asociatia Cele Mai Frumoase Sate din Romania a desemnat anul acesta 23 de sate culturale ale Romaniei, nu unul singur ca la editiile anterioare. Dintre acestea, doua sunt din judetul Cluj: Bontida si Cornesti.

Cele mai frumoase dormitoare din lume

Editorii revistei Vogue au intocmit lista celor mai frumoase dormitoare din lume. Iata 20 dintre acestea si tot atatea surse de inspiratie pentru amenajarea camerei in care dormiti.

Gala Premiilor Oscar: Alicia Vikander si Mark Rylance - cei mai buni actori in roluri secundare

Cea de-a 88-a gala a premiilor Oscar se desfasoara luni dimineata, la renumitul Dolby Theatre din Hollywood. Evenimentul este prezentat de actorul de comedie Chris Rock si a inceput la ora 3:00 ora Romaniei). Vezi in articol lista castigatorilor.

Cele mai frumoase si cele mai neinspirate coafuri de la Oscar 2016, potrivit hairstylistului Cristi Pascu: una dintre castigatoare, pe lista neagra FOTO

Vestimentatia impecabila, accesorizarea tinutelor si coafurile vedetelor au contribuit la obtinerea unei infatisari spectaculoase pe covorul rosu de la Oscar. in unele cazuri, insa, alegerile nu au fost printre cele mai inspirate. Hairstylistul roman Cristi Pascu si-a ales favoritele din acest an, insa se declara extrem de dezamagit tocmai de una dintre marile castigatoare.

Leonardo DiCaprio a castigat in sfarsit Oscarul / Spotlight - cel mai bun film al anului / Son of Saul, in care joaca clujeanul Levente Molnar a luat trofeul pentru cel mai bun film strain

Cea de-a 88-a gala a premiilor Oscar s-a desfasurat luni dimineata, la renumitul Dolby Theatre din Hollywood. Leonardo DiCaprio a castigat in premiera Oscarul pentru cel mai bun actor in rol principal, pentru rolul din The Revenant, in timp ce Spotlight a fost declarat cel mai bun film al anului. Alejandro Gonzalez Inarritu The Revenant) a castigat Oscarul pentru cel mai bun regizor, iar Brie Larson Room) pentru cea mai buna actrita in rol principal. Vezi in articol lista castigatorilor.

FOTO. Oscar 2016: Cele mai frumoase tinute de pe covorul rosu

La Oscarurile de anul acesta, actritele au ales rochii provocatoare, cu decolteuri adanci, iar actorii au preferat costumele cambrate.

Locuri de vizitat in Dobrogea. Cele mai frumoase locuri de pe taramul dintre Dunare si Marea Neagra

Locuri de vizitat in Dobrogea. Calatorul care poposeste in Dobrogea va ramane uimit de diversele forme de relief, de urmele lasate de cei care odinioara au iubit si au murit la Pontul Euxin.

Cele mai frumoase scrisori de dragoste ale scriitorilor romani. Cum au iubit in scris Cioran, Blaga, Iorga si Eminescu

Mari scriitori si poeti romani au trait povesti tulburatoare de amor, au iubit, au suferit si au asternut pe hartie randuri memorabile despre dragostea lor. in cazul multora dintre scriitorii amorezati, epistolele trimise iubitelor sau muzelor au facut istorie, la fel ca si operele lor.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )