Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai scumpe rochii de mireasa regale

ADPM ADPM,
Cele mai scumpe rochii de mireasa regale

Nuntile regale sunt intotdeauna pline de fast. Asa cum este de asteptat, nici rochiile de mireasa nu se lasa mai prejos. Sunt creatii unicat ale unor designeri celebri si au trene care mai de care mai spectaculoase. Iata aici cele mai scumpe rochii de mireasa regale. continuă pe ADPM

Cele mai scumpe cirese de pe piata. Pretul ireal platit pentru 500 grame. iti iei masina cu suma asta

Cele mai scumpe cirese din lume s-au vandut in Japonia. Suma este colosala si cu ea se poate cumpara o masina. Cat si de ce au costat atat de mult aceste fructe? Cele mai scumpe cirese de pe piata. Pretul ireal platit pentru 500 grame S-a pus un pret fenomenal de mare pentru jumatate de .

Topul tarilor europene cu cele mai multe investitii in startup-uri Fintech. Pe ce loc se afla Romania

Investitiile in firme fintech la nivel european au fost in total de circa 4 miliarde de euro, in prima jumatate a anului trecut, potrivit unui raport Tech. eu. Cele mai multe investitii le-au primit firmele din Marea Britanie si Germania.

Topirea calotei glaciare atinge noi recorduri si se inscrie in cele mai rele scenarii prevazute de cercetatori

Topirea ghetii pe intreaga suprafata a planetei atinge noi recorduri, calotele glaciare din Groenlanda si Antarctica fiind cele mai amenintate, conform unei noi cercetari.

Traficul pe cele mai mari cinci aeroporturi din Romania a scazut cu pana la 70% din cauza pandemiei

Cele mai mari cinci aeroporturi din Romania - Otopeni, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Sibiu - au raportat un trafic de pasageri cu pana la 70% mai mic anul trecut fata de 2019, scrie Mediafax.

Politia olandeza l-a arestat pe presupusul sef al unuia dintre cele mai mari carteluri de droguri din lume

Politia olandeza l-a arestat pe presupusul sef al unuia dintre cele mai mari carteluri de droguri din lume, Tse Chi Lop, cetatean canadian originar din China, pe numele caruia Australia a emis un mandat, scrie BBC.

Horoscop 2021. Femeile care cuceresc orice barbat. Zodiile cele mai pasionale

Astrele aduc in prim-plan care sunt semnele zodiacale sub care se nasc femeile care pot sa cucereasca absolut orice barbat. Care sunt cei mai pasionati nativi? Vezi daca te afli printre doamnele supreme ale horoscopului! Horoscop 2021. Care sunt cele mai pasionale zodii? Unele zodii feminine ies clar in evidenta in ceea ce priveste pasiunea .

Cele mai bune amandine facute in casa. Ingredientul secret pentru a iesi la fel ca in cofetarii

Celebrele prajituri Amandina, sunt prajiturile traditionale romanesti cele mai populare. Cand eram copii mergeam la cofetarie si mancam amandine, savarine sau tarte cu fructe, adevarate delicii culinare. Desi aparent greu de facut, reteta este foarte simpla si nu necesita foarte mult timp. Celebrele prajituri Amandina, deliciu culinar Prajiturile Amandina a fost populara in cofetariile romanesti .

Cele mai murdare suprafete pe care le atingem in fiecare zi. Surpriza, toaletele nu sunt in top

Zi de zii atingem milioane de bacterii de pe suprafete pe care le credem curate. Nu este de ajuns curatenia pe care cu totii o facem zi de zi cu ajutorul diverselor produse din supermarket-uri sau magazine specializate, pentru ca suntem oricum inconjurati la orice pas de microorganisme. Suprafete murdare pe care le atingem zi .

Fritz, mesaj catre Gheorghita: Centrul Regional Timisoara a primit cele mai putine doze de vaccin, acest fapt a ridicat semne de intrebare

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a trimis o scrisoare catre coordonatorul campaniei de vaccinare din Romania, Valeriu Gheorghita, in care spune ca centrul regional din orasul de pe Bega a primit cele mai putine doze de vaccin si solicita mai multa predictibilitate si criterii imbunatatite de alocare a vaccinurilor.

Bucurestiul - pentru a treia zi consecutiv in scenariul galben. Topul zonelor cu cele mai multe noi infectari

Bucurestiul se afla pe primul loc in topul zonelor cu cele mai multe infectari 413 raportate vineri de GCS), insa capitala este pentru a treia zi in scenariul galben, cu o incidenta de 2,57 de cazuri 1. 000 de locuitori in ultimele 2 saptamani, astfel ca bucurestenii se asteapta la relaxarea restrictiilor. Pe locul 2 in top este judetul Timis cu 166 de noi infectari, urmat de judetul Brasov cu 148 de cazuri noi.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )