Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cele mai scurte casnicii din showbiz. Andreea Balan nu este singura vedeta ghinionista in dragoste

Playtech Playtech,
Cele mai scurte casnicii din showbiz. Andreea Balan nu este singura vedeta ghinionista in dragoste

Mariajul a devenit un chin in zilele noastre. Majoritatea oamenilor aleg sa nu se mai incurce cu actele, dat fiind faptul ca scanteia ori se duce in scurt timp ori pretentiile sunt absurde si nu mai exista dorinta de a lupta pentru iubire. Acest lucru a fost simtit si de vedetele de la noi. Care . continuă pe Playtech

DUPA CE, IN 2019, A INREGISTRAT CELE MAI BUNE REZULTATE DIN ISTORIA SA DE 200 ANI Wienerberger va propune cresterea dividendelor cu 20%

Grupul Wienerberger a inregistrat, anul trecut, cele mai bune rezultate din istoria sa de 200 ani, arata un comunicat de presa. Acesta arata ca veniturile la nivel de grup au crescut cu 5% pana la nivelul record de 3,5 miliarde euro. EBITDA, in conditii similare, a crescut semnificativ, cu 24%, pana la 587 milioane de euro. Cu o crestere EBITDA de 38%, pana la 610 milioane de euro, Wienerberger a depasit tinta de 600 milioane de euro stabilita pentru 2020.

Nu mai exista cale de intoarcere! Andreea Balan si George Burcea divorteaza! Care este motivul deciziei radicale

Andreea Balan si George Burcea au decis oficial sa divorteze! Desi se zvonea ca solista avea de gand sa astepte ca el sa-si rezolve problemele cu justitia si dupa sa faca pasul, cei doi s-au decis sa-si incheie cat mai repede socotelile. Care este motivul pentru care vor depune actele de divort mai repede decat .

Cele mai vechi afaceri din lume inca in viata. Cea mai batrana companie din Romania este un producator de bere

Business Financing Marea Britanie a publicat recent o harta interesanta care arata care este cea mai veche companie din aproape) fiecare tara din lume.

Dupa cel mai popular fotoliu din toate timpurile, au creat un scaun de gaming: cat este de special

In cadrul unuia dintre cele mai speciale parteneriate din industrii diferite, Logitech a anuntat inceperea unei colaborari cu Herman Miller, creatorii popularului Eames Loung Chair .

Cum a reactionat Lora cand a aflat ca Andreea Balan confirma despartirea. Ce au in comun cele doua

Andreea Balan trece prin momente extrem de grele. Nimeni n-ar fi intuit, in urma cu cateva saptamani, ca viata ei se va schimba atat de tare. Ce i-a scris Lora dupa ce solista a confirmat despartirea definitiva de tatal copiilor sai si ce au in comun cele doua vedete? Lora, reactie dupa ce Balan confirma .

Andreea Balan, primele declaratii despre despartirea de George Burcea! Este adevarat Ce se intampla cu fetitele lor

Divortul Andreei Balan de George Burcea face subiectul tuturor discutiilor din ultima perioada. Din partea celor doi avem prea putine declaratii, majoritatea fiind ambigue, din partea nasului Aurelian Temisan, de asemenea. Cu toate acestea, detalii despre cum se degradeaza relatia protagonistilor curg, iar acum si cu un sens, dupa ce artista a recunoscut toate cele .

Cine isi doreste, de fapt, divortul. Andreea Balan a dat cartile pe fata. Ce crede George Burcea despre familia lui

Andreea Balan s-a hotarat sa dea toate cartile pe fata! Cine isi doreste cel mai tare divortul dintre ea si George Burcea? Artista a spus tot intr-un comentariu de pe retelele de socializare, dupa ce a fost luata la rost de o fana. Andreea Balan da tot din casa! Cine si-a dorit divortul Andreea Balan .

Ce a facut George Burcea, dupa ce Andreea Balan a confirmat despartirea. Gest uluitor al actorului

Lucrurile s-au precipitat in privinta cuplului Balan-Burcea. Ba ca nu mai poarta niciunul dintre ei verigheta, ba ca isi doresc impacarea. Astazi pare, insa, sa fie ziua adevarului, dar si a actiunilor. Dupa ce cantareata a scris in mediul online ca tot ce s-a scris in presa este adevarat, acum, actorul a facut un gest .

Andreea Balan, atacata pe Instagram! Vedeta n-a mai rezistat si a recunoscut! El este cel care... (FOTO)

Andreea Balan a fost pusa la zid de o internauta. Vedeta n-a mai suportat si a trecut la amenintari. Artista a publicat, sambata seara, pe Instagram o fotografie cu msajul Cateodata in viata iti.

Andreea Balan, la capatul rabdarii! Nu mai bine sa taca? Nu stie nimeni ce e in sufletul meu (VIDEO si FOTO)

Andreea Balan s-a saturat sa isi dea toata lumea cu parerea in legatura cu ultimele evenimente din viata ei. Mai exact, despre despartirea de George Burcea. Vedeta, in timp ce se uita la televizor, a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )