Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cele mai vechi afaceri din lume inca in viata. Cea mai batrana companie din Romania este un producator de bere

Adevărul Adevărul,
Cele mai vechi afaceri din lume inca in viata. Cea mai batrana companie din Romania este un producator de bere

Business Financing Marea Britanie a publicat recent o harta interesanta care arata care este cea mai veche companie din aproape) fiecare tara din lume. continuă pe Adevărul

DUPA CE, IN 2019, A INREGISTRAT CELE MAI BUNE REZULTATE DIN ISTORIA SA DE 200 ANI Wienerberger va propune cresterea dividendelor cu 20%

Grupul Wienerberger a inregistrat, anul trecut, cele mai bune rezultate din istoria sa de 200 ani, arata un comunicat de presa. Acesta arata ca veniturile la nivel de grup au crescut cu 5% pana la nivelul record de 3,5 miliarde euro. EBITDA, in conditii similare, a crescut semnificativ, cu 24%, pana la 587 milioane de euro. Cu o crestere EBITDA de 38%, pana la 610 milioane de euro, Wienerberger a depasit tinta de 600 milioane de euro stabilita pentru 2020.

Al cincilea cel mai mare vas din lume, blocat pe mare cu chiar mai multi pasageri decat Diamond Princess. Care a fost motivul (VIDEO)

Un numar de 4. 500 de pasageri aflati pe al cincilea cel mai mare vas din lume, MSC Meraviglia, sunt verificati de autoritatile mexicane, pentru a stabili daca vor putea debarca, asta dupa ce anterior i se.

Cel mai destept caine din lume s-a dus singur la politie: de ce a luat decizia neobisnuita

Foarte multi oameni au teribil de multa incredere in animalele de companie pe care le-au dresat de-a lungul anilor. Chiar si asa, gestul unui caine care a calcat intr-o sectie de politie este imposibil de inteles. Indiferent ce parere ai despre cainele tau sau cel al unui prieten, toti sunt surprinzator de destepti. Nu sunt .

Desi Sanatatea nu este o prioritate pentru Beijing, productia de armament este. China a devenit al doilea cel mai mare producator de armament din lume. Ce arata cifrele

Desi inca se aflala o distanta foarte mare de Statele Unite, China a devansat Federatia Rusa in topul celor mai mari producatori de armament din lume si in topul tarilor cu cele mai mari castiguri.

Apple isi pregateste intrarea pe una dintre cele mai mari piete de smartphone-uri din lume

Timp de un deceniu, compania din Cupertino a mizat pe terti in incercarea de a patrunde pe piata din India, una dintre cele mai mari din lume in materie de electronice.

Trump a inaugurat cel mai mare stadion de cricket din lume

Donald Trump a fost ovationat de peste 100. 000 de indieni, la inaugurarea celui mai mare stadion de cricket din lume, presedintele american promitand un acord comercial incredibil si cele mai de temut echipamente militare de pe planeta, acesta fiind cel mai mare miting din strainatate al liderului de la Casa Alba.

Mesaje de 1 Martie. Cele mai frumoase urari, mesaje si felicitari pentru persoanele dragi

Mesaje de 1 Martie. Prima zi a primaverii este aproape. Trimite-le persoanelor dragi din viata ta mesaje cu prilejul Martisorului. Inspira-te de aici si transmite-le cele mai bune ganduri si cele mai calde urari cu ocazia venirii primaverii!.

Problema cu care s-a confruntat Oana Turcu. A fost drama celor mai frumosi ani din viata ei

Celebra vedeta Antena Star, Oana Turcu dupa ce a trecut printr-o transformare spectaculoasa, reusind sa slabeasca peste 10 kilograme, in aproximativ trei luni, acum a decis sa faca marturisiri despre o anume perioada din viata ei. Problema cu care s-a confruntat Oana Turcu intr-un articol, publicat pe blogul personal, Oana Turcu povesteste de un anume .

Nicusor Dan: Cele mai multe companii municipale trebuie desfiintate; PMB trebuie sa cheltuie cat castiga, si nu mai mult

Deputatul independent Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, considera ca cele mai multe dintre companiile municipale trebuie desfiintate, astfel incat Primaria generala sa cheltuie cat castiga, si nu mai mult, anunta Agerpres.

Indexul Ignorantei: Romania e a doua tara in care se inregistreaza perceptiile cele mai eronate (studiu)

Romania e a doua tara in care s-au inregistrat perceptiile cele mai eronate, conform Indexului Ignorantei. Pentru 2020, Turcia primeste premiul, putin dorit, de tara cu cele mai putin corecte perceptii. Top 3 este completat de Spania. Brazilienii sunt populatia cu estimarile cele mai apropiate de realitate, urmati de sud-coreeni si olandezi. Cea de-a doua editie a studiului Pericolele perceptiei arata estimarile eronate ale oamenilor din 32 de tari cu privire la proportia celor care mor din cauza bolilor, violentei, accidentelor sau din alte cauze.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )