Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cele mai sensibile 3 zodii - Le poti frange inima rapid

Antena3 Antena3,
Cele mai sensibile 3 zodii - Le poti frange inima rapid

Exista anumite zodii care sunt atat de sensibile, incat le poti face sa planga si sa sufere rapid. Iata despre cine este vorba. PESTI Pestii sunt emotionati de catelusi, de apusurile frumoase, de culorile. continuă pe Antena3

Seat si Skoda, cele mai mari cresteri ale vanzarilor din grupul VW: Audi, Volkswagen si Porsche au avut si ele rezultate pozitive pe primele 4 luni

Spaniolii de la Seat si cehii de la Skoda au inregistrat cele mai mari cresteri de vanzari in cadrul grupului VW, pe primele 4 luni din 2018. Cresteri ale vanzarilor au avut si alte branduri din grupul german, precum Audi, Volkswagen si Porsche.

Care sunt cele mai bogate tari din lume

Marimea nu inseamna intotdeauna bogatie atunci cand vine vorba de tarile cele mai bogate din lume, potrivit datelor publicate in luna aprilie de catre Fondul Monetar International.

Mike Pompeo ii avertizeaza pe iranieni ca vor avea parte de cele mai dure sanctiuni din istorie

Statele Unite vor adopta sanctiunile cele mai dure din istorie impotriva regimului de la Teheran, a anuntat luni secretarul de Stat american Mike Pompeo.

Secretarul de stat american, Mike Pompeo: SUA vor impune Iranului cele mai dure sanctiuni din istorie

Mike Pompeo, secretarul de stat al SUA, a afirmat ca SUA vor impune Iranului cele mai dure santiuni din istorie. El a mai declarat faptul ca va colabora cu Pentagonul si alti aliati regionali pentru a.

Topul salariilor in cele mai importante companii de pe bursa

Cele mai mari companii listate pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au marit anul trecut salariile brute in medie cu 11%, iar in 2018 acestea sunt asteptate sa urce cu 18-20% pentru a mentine lefurile nete ale angajatilor, in conditiile transferului.

Chile, fara cele mai importante vedete la amicalul cu Romania de pe 31 mai

Nationala statului Chile nu va putea conta pe cei mai buni jucatori ai ei in meciul cu Romania, programat pe 31 mai.

Aplicatia care te ajuta sa dormi mai bine si o solutie de e interpretare online a radiografiilor printre cele mai bune proiecte IT de la Innovation Labs 2018

Innovation Labs 2018, programul de mentorat si dezvoltare pentru tinerii pasionati de tehnologii creative si antreprenoriat, si-a desemnat castigatorii in cadrul evenimentului Demo Day. Appsulate, ClarK, XVision si WakeZ sunt echipele care au convins juriul si publicul cu produsele lor si au fost desemnate cele mai bune proiecte IT inscrise in competitie. Iata ce vor sa aduca in piata aceste proiecte.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Discutie intre soti

Sotia isi intreaba sotul: - Dragule, ce-ti place mai mult la mine: trupul meu perfect, sau fata mea foarte frumoasa? Sotul raspunde: - Simtul umorului! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pariul

Ce-a patit surioara ta? - Si-a rupt piciorul. - Vai, ce pacat! Cum s-a intimplat? - Am pus pariu care din noi se apleaca mai mult pe fereastra. Si ea a cistigat.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Banii

Bula ii cere bani tatalui sau: Tata am doua intrebari! Prima: Pot sa primesc mai multi bani de buzunar? Iar a doua: De ce nu? .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )