Libnet.ro
UNICEF

18:45

Care sunt cele mai bogate tari din lume

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai bogate tari din lume

Marimea nu inseamna intotdeauna bogatie atunci cand vine vorba de tarile cele mai bogate din lume, potrivit datelor publicate in luna aprilie de catre Fondul Monetar International. continuă pe Adevărul

Ele sunt cele mai prefacute femei din zodiac!

Cu totii cunoastem persoane care sunt cam certate cu adevarul. Barbatii trebuie sa fie foarte atenti la minciunile femeilor, caci acestea pot fi extrem de distructive. Desi extrem de frumoase, unele fem.

Secretarul de stat american, Mike Pompeo: SUA vor impune Iranului cele mai dure sanctiuni din istorie

Mike Pompeo, secretarul de stat al SUA, a afirmat ca SUA vor impune Iranului cele mai dure santiuni din istorie. El a mai declarat faptul ca va colabora cu Pentagonul si alti aliati regionali pentru a.

24IT. Olandezii au creat cei mai ciudati pantofi din lume. Sunt facuti din guma de mestecat

Peste 1,5 milioane de kilograme de guma sunt aruncate anual pe strazile din Amsterdam. Olandezii au gasit o solutie pentru guma de mestecat de pe jos si au facut incaltari din resturile colorate aruncate pe.

De ce lipsesc medicamentele ieftine din piata si care sunt cele mai afectate categorii de pacienti

Romania traverseaza o criza acuta a medicamentelor, in special a celor cu pret foarte mic, scoase de producatori de pe piata din ratiuni economice. Cei care au de suferit sunt in special pacientii care sufera de cancer.

Primele declaratii despre NOUA RELATIE a lui Stefan Banica Jr.! Este vorba de una dintre cele mai frumoase femei din Romania!

Sorana Darclee si Stefan Banica Jr. sunt verisori primari, iar fosta componenta a trupei ASIA a povestit cum se intelege cu el. Sorana a marturisit ca, desi sangele apa nu se face, ea si Stefan nu pr.

HOROSCOP. Acestia sunt cei mai fideli barbati din zodiac

Barbatul Balanta se pare ca exceleaza la acest capitol, el fiind ultimul barbat din zodiac pe care l-ai putea banui ca te insala. Balantelor le place stabilitatea intr-o relatie si nu se aventureaza pe te.

Care este cel mai lung cuvant din limba romana. Are 44 de litere! Crezi ca reusesti sa-l citesti cu voce tare?

Pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza este cel mai lung cuvant existent in limba romana. E numele unei boli pulmonare care e provocata de inhalarea prafului de siliciu vulcanic, care depunandu-se in.

Mike Pompeo ii avertizeaza pe iranieni ca vor avea parte de cele mai dure sanctiuni din istorie

Statele Unite vor adopta sanctiunile cele mai dure din istorie impotriva regimului de la Teheran, a anuntat luni secretarul de Stat american Mike Pompeo.

Cele mai grandioase zece cascade din lume. Test de cultura generala despre spectaculoasele caderi de apa

Va puteti testa nivelul cunostintelor in acest domeniu al geografiei parcurgand chestionarul pe care vi-l propunem alaturat.

10 curiozitati despre Mexic. De unde vine numele celui mai mic caine din lume, Chihuahua

Cel mai mic catel din lume provine din Mexic si a luat numele unui stat. Datorita mexicanilor, putem gusta ciocolata si porumbul, ei sunt responsabili de raspandirea lor in intreaga lume.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )