Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cele mai sigure masini din 2017 la testele Euro Ncap

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai sigure masini din 2017 la testele Euro Ncap

Euro Ncap a realizat un clasament al celor mai sigure modele de masini din fiecare clasa, testate anul trecut. Iata cum rezista la accidente cele mai bune autoturisme. continuă pe Wall-Street Ro

Aceasta femeie a intrat in Cartea Recordurilor pentru cele mai lungi picioare din lume! Cum arata in comparatie cu oamenii obisnuiti - VIDEO

O tanara din Rusia a intrat in Cartea Recordurilor pentru cele mai lungi picioare!Ekaterina Lisina detine recordul mondial pentru cele mai lungi picioare din lume. Ekaterina Lisina atrage.

Reteta dulce: una dintre cele mai vechi cofetarii din Ardeal, extinsa dupa modelul Subway

O retetasimplificataa unei extinderi ar putea suna cam asa: se ia un ardelean ambitios, o experientade dezvoltarein multinationalasi un business de familie dulce, se amestecabinesi rezultadeocamdata) cinci cofetariiin Dejsi Cluj-Napocasi afaceri anuale de peste un milion de euro.

VIDEO Vulnerabilitatile unuia dintre cele mai poluate orase din Romania. Raportul oficial care indica exact sursele mizeriei

Un document care analizeaza calitatea aerului in municipiul Iasi arata care sunt zonele periculoase din oras si ce masuri s-ar putea lua pentru a reduce poluarea cu particule in suspensie.

Cele mai frumoase gradini din lume. Unde poate fi admirata padurea-minune construita din copaci artificiali

Oamenii au incercat dintotdeauna sa gaseasca solutii pentru a putea creste plantele in mod controlat inca din perioada Imperiului Roman. Pe masura ce metodele au devenit tot mai sofisticate si eficiente, serele destinate acestor activitati s-au transformat in constructii grandioase, care iti taie rasuflarea.

Care este cel mai rezistent telefon din lume. Au pus o bila de metal incins pe el, a luat foc, dar nu s-a intamplat nimic - VIDEO

Nokia 3310, unul din cele mai rezistente telefoane din lume, a luptat cu indarjire chiar si impotriva unei bile de nichel incinsa ca focul. Sunt deja multe materiale in spatiul virtual in care anticul si.

Portrele teatrelor. Zece dintre cele mai frumoase teatre de opera din lume FOTO

Fotograful newyorkez David Leventi incepea, in urma cu aproximativ zece ani, un proiect caruia i-a dedicat cinci ani: a fotografiat salile teatrelor de opera faimoase in intreaga lume. De la Ateneul Roman, la Opera Garnier, la Opera Regala Suedeza si pana la Teatrul Bolsoi din Moscova, Leventi a realizat portretele teatrelor. Adevarul prezinta zece dintre cele mai frumoase teatre de opera din lume, fotografiate de acesta.

Portretele teatrelor. Zece dintre cele mai frumoase teatre de opera din lume FOTO

Fotograful newyorkez David Leventi incepea, in urma cu aproximativ zece ani, un proiect caruia i-a dedicat cinci ani: a fotografiat salile teatrelor de opera faimoase in intreaga lume. De la Ateneul Roman la Opera Garnier, la Opera Regala Suedeza si pana la Teatrul Bolsoi din Moscova, Leventi a realizat portretele teatrelor. Adevarul prezinta zece dintre cele mai frumoase teatre de opera din lume, fotografiate de acesta.

Una dintre cele mai mari fabrici de zahar din Romania se inchide. 215 angajati vor fi concediati

Fabrica de zahar Diamant din Oradea, una dintre cele mai mari din tara, se va inchide din aceasta primavara. Compania germana PfeiferLangen a decis sa renunte la productie din cauza pretului mare al sfeclei de zahar. Negocierile pentru vanzarea fabricii au esuat, iar cei 215 angajati au fost informati ca vor fi disponibilizati.

Fabrica de zahar din Oradea, una dintre cele mai mari din tara, se inchide

Una dintre cele mai cunoscute fabrici de zahar din tara, de la Oradea, se inchide din cauza ca firma germana care o detine nu a reusit sa o faca profitabila. Investitorii pleaca insa si cu numele, vor produce zahar Diamant in Polonia si Ucraina, potrivit Digi 24.

CNAS: Romania, printre tarile UE cu cele mai mici contributii la sanatate, in schimb ne dorim servicii de calitate

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Laurentiu Mihai, sustine ca Romania este tara cu aproape cele mai mici contributii pentru sanatate din Uniunea Europeana, dar cetatenii isi doresc servicii de calitate comparabile cu cele.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )