Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cele mai simpatizate vedete din Romania! Iata rezultatele studiului!

ADPM ADPM,
Cele mai simpatizate vedete din Romania! Iata rezultatele studiului!

Cele mai simpatizate vedete din Romania au fost desemnate in urma unui amplu studiu. Iata ce nume celebre se regasesc in rezultate. continuă pe ADPM

Meserii ciudate inainte de celebritate: cum isi castigau existenta cele mai cunoscute vedete ale lumii

Cine s-ar fi gandit ca Sylvester Stallone ar putea sa faca curat in cusca unui leu sau ca Brad Pitt conducea stripteuze la petreceri de burlaci? Unele dintre cele mai cunoscute vedete la nivel mondial au avut, inainte de a fi celebre, meserii cel putin bizare.

Cele mai importante OBIECTIVE din intreaga lume vor STRALUCI in lumina ALBASTRA. Vezi detaliile evenimentului

Cele mai importante cladiri si monumente din intreaga lume vor fi iluminate, sambata seara, in culoarea albastra.

Simona Halep este cea mai simpatizata persoana din Romania. Cine ii urmeaza in top

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 in clasamentul WTA, este cea mai simpatizata persoana publica din Romania. Potrivit unui studiu realizat de Starcom Mediavest Group, in parteneriat cu iVox urmatorii in top sunt Andi Moisescu, Smiley, Ion Tiriac si Andra .

VIDEO Cele mai tari reclame din Republica Moldova

Sunt facute cu scopul sa atraga atentia si sa promoveze un produs sau un mesaj. Unele dintre ele trec neobservate, altele, insa, raman in memoria tuturor si devin virale, fiind apreciate si peste hotare. Adevarul a selectat cele mai tari reclame din Republica Moldova.

Cele mai mari minciuni din istorie: disperarea lui Nixon, apogeul antisemitismului din Franta si schema care a inspirat Caritas

Traim intr-o epoca in care neincrederea fata de alesi, guverne sau pur si simplu persoane influente atinge cote nemaiintalnite. in urmatoarele randuri, va prezentam cinci situatii din istorie in care povestea oficiala a avut putine in comun cu adevarul; practic, unele dintre cele mai mari minciuni din istorie.

Un ghid ca sa stii cum instalezi Windows 10 pe cele mai bune computere Apple

Windows 10 e cel mai bun sistem de operare de la Microsoft. Apple are unele dintre cele mai populare computere. Din aceste doua situatii trebuia sa se ajunga ca Windows 10 sa fie instalat pe cele mai bune PC-uri si laptopuri Apple. Iata cum poti face si tu asta.

Eurostat: Romania se numara printre tarile cu cele mai mici deficite bugetare si cu cele mai mici datorii externe din UE

Conform estimarilor publicate miercuri de Oficiul European pentru Statistica - Eurostat, Romania ocupa pozitia a doua in topul tarilor cu cele mai mici deficite bugetare si pozitia a patra in clasamentul tarilor cu cele mai mici datorii externe.

VIDEO Cum ar arata lumea fara Romania? Cele mai emotionante si vizionate clipuri de promovare a tarii noastre, realizate de straini

Cele mai emotionante clipuri de promovare a tarii noastre au fost realizate de strainii lipsiti de prejudecati care au petrecut cateva ore sau cel mult cateva zile pe pamant romanesc.

Distribuitorul Skin a investit 2 mil. EUR in cele mai mari patru platforme online de gatit din Romania

Skin Media, unul dintre cei mai mari distribuitori de pe piata din Romania, detinut de catre omul de afaceri Camil Perian, si-a schimbat strategia pe piata locala in ultimul an, asta dupa ce a inceput sa isi axeze business-ul tot mai mult in zona de.

Pieptul in fata, dosul in spate si sa lesine baietii. Declaratia pentru care cele mai importante organizatii ale elevilor si studentilor cer demiterea lui Salaru

Pieptul in fata, dosul in spate si sa lesine baietii, declaratia controversata a secretarului de stat pentru invatamantul Preuniversitar, Vasile Salaru, ar putea sa-l coste functia. Cele mai importante organizatii ale studentilor si elevilor din Romania au cerut demiterea acestuia din cauza afirmatiilor sexiste, care sunt o dovada a unei mentalitati apartinand unor vremuri ale intolerantei de mult apuse.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )