Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cele mai importante OBIECTIVE din intreaga lume vor STRALUCI in lumina ALBASTRA. Vezi detaliile evenimentului

România Liberă România Liberă,
Cele mai importante OBIECTIVE din intreaga lume vor STRALUCI in lumina ALBASTRA. Vezi detaliile evenimentului

Cele mai importante cladiri si monumente din intreaga lume vor fi iluminate, sambata seara, in culoarea albastra. continuă pe România Liberă

Pieptul in fata, dosul in spate si sa lesine baietii. Declaratia pentru care cele mai importante organizatii ale elevilor si studentilor cer demiterea lui Salaru

Pieptul in fata, dosul in spate si sa lesine baietii, declaratia controversata a secretarului de stat pentru invatamantul Preuniversitar, Vasile Salaru, ar putea sa-l coste functia. Cele mai importante organizatii ale studentilor si elevilor din Romania au cerut demiterea acestuia din cauza afirmatiilor sexiste, care sunt o dovada a unei mentalitati apartinand unor vremuri ale intolerantei de mult apuse.

Cele mai simpatizate vedete din Romania! Iata rezultatele studiului!

Cele mai simpatizate vedete din Romania au fost desemnate in urma unui amplu studiu. Iata ce nume celebre se regasesc in rezultate.

25 de bistriteni vor reprezenta Romania la unul dintre cele mai importante competitii destinate hip hop-ului de la nivel mondial

Weekendul acesta, 25 de bistriteni din cadrul scolii de dans Reborn Dance Studio vor reprezenta Romania la Campionatul Mondial de Hip hop din Italia. Este pentru prima data cand Reborn atinge o asemenea performanta. Grupul a reusit sa adune suma necesara deplasarii pe ultima suta de metri.

VIDEO Cele mai tari reclame din Republica Moldova

Sunt facute cu scopul sa atraga atentia si sa promoveze un produs sau un mesaj. Unele dintre ele trec neobservate, altele, insa, raman in memoria tuturor si devin virale, fiind apreciate si peste hotare. Adevarul a selectat cele mai tari reclame din Republica Moldova.

Cele mai mari minciuni din istorie: disperarea lui Nixon, apogeul antisemitismului din Franta si schema care a inspirat Caritas

Traim intr-o epoca in care neincrederea fata de alesi, guverne sau pur si simplu persoane influente atinge cote nemaiintalnite. in urmatoarele randuri, va prezentam cinci situatii din istorie in care povestea oficiala a avut putine in comun cu adevarul; practic, unele dintre cele mai mari minciuni din istorie.

Ce a mai ramas din Cetatea Scheia, sora Cetatii de Scaun a Sucevei, unul dintre cele mai importante locuri istorice ale Romaniei

Cetatea Scheia a fost construita la sfarsitul secolului al XIV-lea, in timpul domniei lui Petru al II-lea Musat 1375-1391), in aceeasi perioada cu Cetatea de Scaun a Sucevei. Aceasta este considerata cea mai veche cetate de piatra din Moldova feudala, fiind ridicata inainte de Cetatea de Scaun a Sucevei. in prezent, din Cetatea Scheia nu au mai ramas decat niste ruine.

Cand va avea loc a doua editie a Untold si cat costa un abonament. S-a lansat clipul cu cele mai tari momente din festival

Editia a doua Untold Festival va avea loc in 4-7 august 2016, la Cluj. Primele 5. 000 de bilete vor fi puse in vanzare vinerea acesta, de la ora 18. 00, dar acestea sunt doar pentru fanii care s-au inregistrat in prealabil pe site-ul festivalului. Pretul unui abonament este de 222 de lei, plus taxele puse de Eventim.

Un ghid ca sa stii cum instalezi Windows 10 pe cele mai bune computere Apple

Windows 10 e cel mai bun sistem de operare de la Microsoft. Apple are unele dintre cele mai populare computere. Din aceste doua situatii trebuia sa se ajunga ca Windows 10 sa fie instalat pe cele mai bune PC-uri si laptopuri Apple. Iata cum poti face si tu asta.

Documentare istorice. Cele mai interesante productii de astazi

Cei care vor sa se relaxeze in fata micului ecran si sa se uite la documentare istorice au la dispozitie in programul TV cateva productii interesante. Iata cateva recomandari pentru astazi:.

Cele mai frecvente boli de inima

Bolile de inima impreuna cu accidentele vasculare cerebrale reprezinta prima cauza de mortalitate in Romania. Cele mai frecvente boli de inima in randul populatiei sunt infarctul miocardic, tulburarile de ritm cardiac si insuficienta cardiaca. Aflati cum sa recunoasteti cele mai frecvente boli de inima si cand trebuie sa mergeti la medic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2727 seconds )