Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cele mai simple metode prin care va puteti proteja datele pe internet

Antena3 Antena3,
Cele mai simple metode prin care va puteti proteja datele pe internet

Pentru multe familii, tehnologia nu este doar un mod de viata, ci si o modalitate prin care membrii sai tin legatura. - Modificati setarile aplicatiilor de pe mobil sau tableta, dar si ale celor de pe. continuă pe Antena3

Sase metode prin care sa previi sforaitul

Multi dintre noi sforaim, iar acest lucru ne poate afecta atat somnul, cat si relatiile. Iata modurile prin care poti reduce sforaitul: 1. Tine gura inchisa: oamenii sunt creati pentru a respira pe.

Cum se face malaiul. Reteta straveche a uneia dintre cele mai simple si ieftine mancari

Uica Mihai, unul dintre cei mai cunoscuti bucatari banateni recomanda malaiul pentru mesele bogate din perioada Pastelui.

3 metode prin care poti sa iti cresti calitatea timpului petrecut la birou

Relatia dintre angajat si angajator constituie un factor de maxima motivare pentru angajat. Nu ne re.

Care sunt cele mai atractive locuri de munca pentru tinerii din Romania?

Cele mai atractive locuri de munca pentru tinerii romani cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani, sunt cele de programator, designer de jocuri, blogger si vlogger, potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare de piata online YouGov, la.

Canalul de YouTube care iti arata cele mai mari greseli din filme

Un canal de YouTube iti arata cele mai mari greseli din cele mai cunoscute filme. Fie ca este vorba despre secvente lipsite de logica sau greseli de montaj sau replici bizare, CinemaSins iti arata tot ce e gresit la ele. CinemaSins este un canal de Youtube realizat de Jeremy Scott, care este si naratorul clipurilor [].

Unul dintre cele mai mari angrouri de la marginea Bucurestiului investeste 1 milion de euro pentru a intra in online

Unul dintre cele mai mari parcuri comerciale specializate in produse alimentare si pentru casa, Doraly, anunta o investitie de 1 milion de euro intr-o pltaforma online de tip marketplace unde chiriasii parcului isi vor putea lista produsele pe care le vand in magazinele fizice.

Piata de publicitate online din Romania a atins 20 de milioane de euro in primul semestru din 2017. Care sunt sectoarele cu cele mai mari cresteri

Trendurile investitiilor in media confirma continutul video ca fiind lider in preferinte, iar dispozitivele mobile sunt cele mai utilizate pentru vizualizarea continutului, se arata intr-un studiu derulat de IAB Romania cu sprijinul PwC Romania.

Cele mai reusite glume de 1 aprilie de pe internet

Cu ocazia zilei de 1 aprilie, recunoscuta in lume ca Ziua Pacalelilor, cele mai multe companii din tara si din afara s-au intrecut in glume pe Facebook si pe internet. Adevarul. ro a facut o selectie a celor mai reusite dintre acestea, din care nu lipsesc nici conturile de Facebook ale Politiei Romane si SRI.

Urari de Florii. Trimite cele mai generoase Urari de Florii celor dragi

Urari de Florii. De Florii, trimite cele mai calde Urari de Florii celor dragi care-si sarbatoresc ziua de nume. E un moment de Sarbatoare in Postul Pastelui, e un moment potrivit pentru a pune in.

URARI SI MESAJE DE FLORII 2018. Care sunt cele mai populare nume de flori

Potrivit statisticilor Directiei pentru Evidenta Persoanelor cele mai des intalnite nume feminine sunt Viorica peste 146. 000 de persoane), Florentina peste 128.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )