Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cele mai stranii semnaturi ale oamenilor celebri

Adevărul Adevărul,
Cele mai stranii semnaturi ale oamenilor celebri

Multor personalitati din diverse domenii le place sa se evidentieze. Unii o fac prin semnatura proprie. Comerciantul si omul de stat american John Hancock, unul dintre cei mai cunoscuti patrioti din timpul Revolutiei americane, a devenit celebru inclusiv prin semnatura pe care a lasat-o sub Declaratia de independenta a SUA. continuă pe Adevărul

S-a aflat! Acestea sunt cele mai puternice arme ale armatei ruse. Un oficial de la Moscova a facut public totul

Vicepremierul rus insarcinat cu chestiuni de aparare, Iurii Borisov, a enumerat cele mai puternice sase arme aflate in dotarea armatei tarii sale si a sustinut ca acestea nu pot fi contracarate de catre.

Meghan Markle va prelua una dintre cele mai importante obligatii ale Reginei

Meghan Markle si Regina Elisabeta a II-a calatoresc tot mai mult impreuna, iar intre cele doua se creaza o legatura tot mai speciala. Regina Elisabeta ii va oferi lui Meghan Markle si una dintre obligati.

REZULTATE BAC 2018. Liceul din Bucuresti cu cele mai multe medii de 10

Cele mai multe medii de 10 - cinci la numar - au fost la Colegiul National Gheorghe Lazar trei dintre elevi sunt la profilul matematica-informatica, unu la stiinte ale naturii si.

Cele mai frumoase trasee din Delta Dunarii. Vacanta pe plaja sau in padurile cu arbori seculari

In Delta Dunarii sunt cele mai intinse plaje, cu cel mai fin nisip, paduri cu arbori seculari. Este locul unde intalnesti pelicanul cret, unde navighezi printre nuferi sau unde poti admira gospodarii traditionale ale lipovenilor si haholilor care s-au stabilit pe aceste meleaguri in urma cu sute de ani.

Cele mai mari zece pensii speciale din MAI

Cele mai mari zece pensii speciale din Ministerul de Interne sunt cuprinse intre 20. 000 de lei si 17. 800 de lei. Un colonel si noua chestori pensionati incaseaza cele mai mari zece pensii de serviciu din MAI,.

Cele mai scumpe coliere din lume!

Istoria si descoperirile arheologilor ne arata ca oamenii au purtat coliere mii de ani. Isi infrumusetau piepul cu bijuterii din cele mai vechi timpuri, chiar si inainte sa apara scrierea preistorica. De-a lungul timpului, motivele pentru care oamenii purtau coliere erau foarte diferite. Unii dcredeau ca un colier la gat alunga spiritele rele si boala. Altii se foloseau de bijuterii pentru a demonstra ca fac parte dintr-un rang inalt, acestea reprezentand un simbol al puterii si al bunastarii. Indragostitii isi daruiesc coliere ca rod al iubirii si pasiunii dintre ei, iar cei mai multi le folosesc pentru a-si infrumuseta corpul.

Unde va puteti angaja in strainatate. Germania ofera cele mai multe posturi, ce meserii se cauta

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 126 locuri de munca vacante. Cele mai multe posturi sunt disponibile sunt in Germania, 329.

Care sunt cele mai mari pensii din MAI, platite in aprilie

Cele mai mari zece pensii speciale din MAI, platite in luna aprilie, sunt cuprinse intre circa 20. 000 de lei si aproape 18. 000 de lei net, fiind incasate de un colonel si noua chestori, toti pensionati din.

Reduceri eMAG masini de spalat. Cele mai bune oferte de astazi

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:.

Top 10 cele mai valoroase branduri din industria fashion! Oscar de la Renta depaseste Gucci si Louis Vuitton!

Modul de a ne imbraca ne defineste personalitatea si simtim mereu nevoia de a arata cat mai bine pentru a ne intari increderea in persoana noastra. Cautam acea stare care sa ne faca sa ne simtim de parca am defila pentru cea mai importanta prezentare de moda din lume, doar ca podimul nostru este viata de zi cu zi. Iata lista celor mai valoroase branduri de lux din lume din industria fashion.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )