Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cele mai vizionate filme ale momentului. Ce ar trebui sa alegem sa urmarim la cinematograf

Antena3 Antena3,
Cele mai vizionate filme ale momentului. Ce ar trebui sa alegem sa urmarim la cinematograf

Filmele cu cele mai mari incasari din aceasta perioada inca pot fi vizionate in cinematografele din tara. Vezi mai jos daca ti-a scapat vreunul. Lion King. Dupa celebra animatie Disney, apare si. continuă pe Antena3

Top 10 trailere de la San Diego Comic-Con 2019: cele mai bune filme si seriale

Pentru amatorii de benzi desenate, filme cu super eroi si seriale de super actiune, San Diego Comic-Con este unul dintre cele mai importante evenimente de peste an, iar 2019 nu a fost o.

Manuela Harabor are un copil cu autism si este o mama singura. Cum a ajuns sa arate una dintre cele mai frumoase femei din Romania

Manuela Harabor are un copil cu autism si este o mama singura, la 51 de ani. Actrita care a jucat in peste 20 de filme a facut dezvaluiri despre viata de familie si a vorbit despre tatal fiului ei, care in acest moment ii plateste pensie alimentara. Manuela Harabor are un copil cu autism si .

Cele mai importante criterii pentru alegerea hainelor de blana naturala

Alese in mod oficial drept reginele iernii, cele mai frumoase modele de haine de blana naturala, nu ar trebui sa lipseasca din garderoba femeilor. Oare care este materialul care a reusit sa traverseze epocile,.

Chiria, in marile orase din Romania. Cele mai ieftine locuri versus cele mai scumpe

Un nou raport privind situatia chiriilor din Romania arata ca si cele mai ieftine locuri au inregistrat cresteri semnificative si se apropie de 200 de euro per locuinta. Atunci cand vine vorba de cele mai scumpe chirii, doua orase se afla in fruntea clasamentului. Unde se gasesc cele mai ieftine chirii Un raport, realizat de .

Acestea sunt cele mai nesigure locuri in avion, in caz de accident aviatic

Cele mai sigure locuri s-ar afla la partea din spate a avionului. in schimb, pasageri asezati deasupra aripii au cele mai mici sanse de supravietuire, pierderea integritatii structurale in cazul unei aterizar.

Cele mai periculoase plaje de pe litoralul romanesc. Locurile unde au murit cei mai multi oameni in Marea Neagra

Vacantele pe litoral pot fi sora cu moartea. Apa inselatoare a crutat multe vieti pana acum, dar a si luat sute, mii. Iata cele mai periculoase plaje de pe litoralul romanesc. Cele mai periculoase plaje de pe litoralul romanesc Inspectoratul pentru Situatii de UrgentaISU) Dobrogea a organizat puncte de prim-ajutor pe plajele din Corbu, Navodari, .

Cele mai bune 8 telefoane mobile din 2019. Iata cum arata topul

Tehnologia telefoanelor mobile este una dintre cele mai orientate spre schimbare si modernizare. Acestea devin din ce in ce mai inteligente, mai rapide si multifunctionale. Le tinem aproape de noi zi de zi si nu mai concepem viata fara ele.

Ce salariu are un vatman, in Romania, si de ce se spune ca este una dintre cele mai periculoase meserii

Unii cred ca ar fi o meserie banoasa, altii spun ca ar fi stresanta. Cat este salariul unui vatman si la cat poate ajunge remuneratia lui lunara pentru serviciile prestate, dar si care este programul de munca, toate acestea in materialul de mai jos. UPDATE: Dupa incidentul din Capitala in care un tramvai a impins .

Cinci persoane au fost retinute in Romania, in dosarul uneia dintre cele mai mari retele de trafic de persoane

Cinci persoane au fost retinute in Romania, in dosarul uneia dintre cele mai mari retele de trafic de persoane. Interlopii romani au trimis ilegal in America pe la granita cu Mexic sute de persoane printre.

Fiica lui Catalin Crisan a intrat la facultate. Si-a ales una dintre cele mai grele meserii

Fiica lui Catalin Crisan a intrat la facultate. Daria si-a actualizat contul personal de Facebook, unde a anuntat ca a a fost admisa la Facultatea de Medicina si Farmacie Carol Davila. La 19 ani, tanara este pasionata de teatru si modeling, dar si-a ales una dintre cele mai grele meserii. Fiica lui Catalin Crisan a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )