Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La scoala

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La scoala

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: -Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. -Exact! Astea sunt! . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Placinta

Alinuta plangea pe holul scolii. Invatatoarea o intreaba: - De ce plangi Alinuto? - Un copil mi-a dat jos placinta! - Dar a fost cu intentie? - Nu, a fost cu branza! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Verbele

Profesoara le spune elevilor: - Copii, astazi vorbim despre timpul verbelor. La ce timp este verbul daca spun ca eu sunt frumoasa? Alinuta: Cu siguranta nu la prezent! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Examenul

- Alinuta, ce-ai facut la examenul de azi de la bacalaureat? o intreaba maica-sa pe fiica sa blonda. - L-am picat raspunse ea. - A fost asa de greu? - Normal. Pai de unde era sa stiu eu cine a inventat l.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Vopseaua

Intr-o noapte pe la ora doua, Ion aude pe cineva strigand: - Ioane, Ioane! Se scoala Ion, merge la usa si o deschide: - Cine ma striga, intreaba Ion. - Gheorghe, vine raspunsul. - Pai, ce vrei ma, la ora asta?.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Numele

Merge Bula la scoala in prima zi. invatatoarea striga catalogul. -Adam? -Prezent! -Aionesei? -Prezent! -Bula? -Prezent! Toata clasa rade. -Mai Bula, ce nume ai si tu, toata lumea rade. Nu vezi ca daca schimbi.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Caciula

Doi ardeleni taiau lemne, iarna, frig naprasnic. - D-apoi, vere, cum de nu ai luat sapca aia cu urechi? - De cand am avut accidentul nu o mai port! - Ce accident? - Mi s-a oferit o palinca si nu am.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Taxiul

Cica se duce un oltean in Bucuresti si cand ajunge el in Gara de Nord, se duce la taxiuri, se plimba pe acolo ce se plimba si, in cele din urma, il intreaba pe un taximetrist:- Ba, frate, cat costa ma, un drum cu.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Calul

foaie verde loboda, cade calu-n beci .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Bagajul

Un moldovean urca in tren si vrea sa-si puna bagajele sus ,cand observa ca nu mai are loc,scoate un cui din buzunar il propteste in perete si ii arde un cap de mama focului;Surpriza, cuiul nu intra ,moldoveanul rusinat.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La razboi

Stefan cel Mare la razboi: -Pi cai, osteni! -Si io picai, maria ta! .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )