Libnet.ro
UNICEF

10:00

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Tractorul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Tractorul

Politistul suna la usa Alinutei: - Unde a disparut mama ta? - A calcat-o tractorul. - Dar tatal tau? - L-a calcat tractorul. - Fratii si surorile tale? - I-a calcat tracorul. - Si pe. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Vecina

Alinuta intra in fuga in casa: - Tati, tatiii! - Da, Alinuta? - Ai vazut ce ochi frumosi are noua noastra vecina? - Nu. Alinuta, intinzand palmele catre ta-su: -.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Scrisoarea

Alinuta era eleva in clasa a 10-a. Intr-o zi, vine acasa, intra in sufragerie unde era taica-su si spune: - M-am indragostit de vecinul de la etajul trei si o sa fug cu el. Taica-su fara sa isi mute privirea de la.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pisica

Mami, mami, tata mi-a otravit pisica! Lasa, draga, poate ca a fost nevoit sa o faca Nu, n-a fost si doar a promis ca ma lasa pe mine.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Banii

Un politist la o agentie CEC: - Am o suma depusa. Pot s-o scot? - Desigur, ii raspunde functionara de la ghiseu. Dupa inmanarea banilor si numararea lor, politistul intreaba: - Acum pot sa-i depun inapoi? - Cum.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Lemnele

Doi ardeleni taiau lemne, iarna intr-un frig naprasnic: D-apoi, vere, cum de nu ai luat sapca aia cu urechi? De cand am avut accidentul, nu o mai port! Ce accident? Mi s-a oferit o.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Vecina

Doua vecine din Vaslui: Vecino, zi-i sotului tau sa vina pe la mine sa bem o bere. Nu ne-am mai vazut de doi ani! Dar de unde stii ca a venit in tara? Ai ambii ochi.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Creierul

Un oltean se duce la doctor, pentru un consult. Olteanul: - Domnule doctor, ma doare capul, de nu mai pot! Doctorul: - Dumneata suferi de o boala rara! Esti prea destept si, din cauza asta, ai scoarta creierului prea.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Frigul

In tren, pasagerii catre ardelean: - Trage geamul tataie, ca e tare rece afara. Ardeleanul trage geamul si spune: - Na, acu-i mai cald afara?! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Lupta

Stefan cel Mare tine cuvantare razesilor inainte de o lupta cu turcii: - Razesi, maine, la orele 8. 00 AM, avem lupta cu turcii, asa ca sa veniti toti cu sabii, furci, coase si ce mai aveti pe-acasa ca .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: La Aprozar

Un oltean se duce la aprozar. - Vreau si eu niste cartofi. Vanzatorul il intreaba: - De cat? - Da, decat cartofi.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )