Libnet.ro
UNICEF

19:45

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Vecina

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Vecina

Doua vecine din Vaslui: Vecino, zi-i sotului tau sa vina pe la mine sa bem o bere. Nu ne-am mai vazut de doi ani! Dar de unde stii ca a venit in tara? Ai ambii ochi. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Moldoveni De Oras

Trei moldoveni la oras se intalnesc dupa o perioada de timp pentru a-si impartasi experientele. -Ce bine era la tara, ma! Pe jos scandurile erau drepte si puteam linistit sa merg dintr-un cap in altul al camerei. Aici.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Lupta

Stefan cel Mare tine cuvantare razesilor inainte de o lupta cu turcii: - Razesi, maine, la orele 8. 00 AM, avem lupta cu turcii, asa ca sa veniti toti cu sabii, furci, coase si ce mai aveti pe-acasa ca .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Vecina

Alinuta intra in fuga in casa: - Tati, tatiii! - Da, Alinuta? - Ai vazut ce ochi frumosi are noua noastra vecina? - Nu. Alinuta, intinzand palmele catre ta-su: -.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Cauciucul

Doua blonde: Ce e, tu, fata ? Roata dezumflata. De tot ? Nu, doar partea de jos .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Copacii

Se duc 2 romani la munca in Italia. Sefu le arata livada si le spune ca sa curete copaci. Ii intreaba daca au inteles, astia dau din cap. Ia unu o drujba si unu toporu si incep astia sa taie toti copacii. Vine apoi.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Gainile

Bula merge la medic. - Ce problema te supara, Bula? - Pai stiti, de vreo doua saptamani tot visez gaini care joaca fotbal si deja ma streseaza. As vrea sa scap de ele. - Ciudata chestie.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Lemnele

Doi ardeleni taiau lemne, iarna intr-un frig naprasnic: D-apoi, vere, cum de nu ai luat sapca aia cu urechi? De cand am avut accidentul, nu o mai port! Ce accident? Mi s-a oferit o.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Creierul

Un oltean se duce la doctor, pentru un consult. Olteanul: - Domnule doctor, ma doare capul, de nu mai pot! Doctorul: - Dumneata suferi de o boala rara! Esti prea destept si, din cauza asta, ai scoarta creierului prea.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Frigul

In tren, pasagerii catre ardelean: - Trage geamul tataie, ca e tare rece afara. Ardeleanul trage geamul si spune: - Na, acu-i mai cald afara?! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Tractorul

Politistul suna la usa Alinutei: - Unde a disparut mama ta? - A calcat-o tractorul. - Dar tatal tau? - L-a calcat tractorul. - Fratii si surorile tale? - I-a calcat tracorul. - Si pe.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )