Libnet.ro
UNICEF

22:30

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: La Aprozar

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: La Aprozar

Un oltean se duce la aprozar. - Vreau si eu niste cartofi. Vanzatorul il intreaba: - De cat? - Da, decat cartofi. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Creierul

Un oltean se duce la doctor, pentru un consult. Olteanul: - Domnule doctor, ma doare capul, de nu mai pot! Doctorul: - Dumneata suferi de o boala rara! Esti prea destept si, din cauza asta, ai scoarta creierului prea.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Miliardarul

Un oltean miliardar in dolari, intra intr-o banca din New York si cere un imprumut de 5. 000 de dolari. Functionarul ii spune ca banca cere anumite garantii pentru a-i putea da imprumutul. Olteanul scoate din buzunar.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Scleroza

Ion si Maria se intalnesc pe strada, la trei zile dupa ce facusera dragoste. - Sarut mana, Marie. Da ce-i cu tine, esti suparata? - Ioane, vin de la doctor, am o boala Ceva cu s - Aoleu, ce boala? -.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Lemnele

Doi ardeleni taiau lemne, iarna intr-un frig naprasnic: D-apoi, vere, cum de nu ai luat sapca aia cu urechi? De cand am avut accidentul, nu o mai port! Ce accident? Mi s-a oferit o.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Vecina

Doua vecine din Vaslui: Vecino, zi-i sotului tau sa vina pe la mine sa bem o bere. Nu ne-am mai vazut de doi ani! Dar de unde stii ca a venit in tara? Ai ambii ochi.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Frigul

In tren, pasagerii catre ardelean: - Trage geamul tataie, ca e tare rece afara. Ardeleanul trage geamul si spune: - Na, acu-i mai cald afara?! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Lupta

Stefan cel Mare tine cuvantare razesilor inainte de o lupta cu turcii: - Razesi, maine, la orele 8. 00 AM, avem lupta cu turcii, asa ca sa veniti toti cu sabii, furci, coase si ce mai aveti pe-acasa ca .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Apelul

Alo. Politia? - Da. - As vrea sa fiu si eu politist! - Tu esti prost? - Nu, de ce! - E obligatoriu? .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Pescuitul

Trei lipoveni asteapta pe malul Dunarii sa se prinda ceva in undita. Deodata, apare un porc mistret. Ma, daca ar fi Claudia Schiffer!, zice primul. Ar fi bine si daca ar fi nevasta-mea, zice al.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Tractorul

Politistul suna la usa Alinutei: - Unde a disparut mama ta? - A calcat-o tractorul. - Dar tatal tau? - L-a calcat tractorul. - Fratii si surorile tale? - I-a calcat tracorul. - Si pe.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )