Libnet.ro
UNICEF

09:17

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Fata

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Fata

Ion avea 35 de ani si era tot neinsurat. intr-o zi, la un bar, se intalneste cu Gheorghe si se baga la o bere, unde incep sa discute: - Ma Ioane, dar tu chiar nu ai gasit vreo fata sa iti placa? - Ba. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Berea

Doi ardeleni cinstesc intr-o seara. A doua zi se intalnesc la una mica: Ion: -No,tu cum ai ajuns acasa mai, Gheorghe? -No,am mai cazut prin santuri, dar am ajuns. Dar tu Ioane? -No,io mergeam pe mijlocul drumului si,.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Stirile

Doi ardeleni privesc la ProTV. Se transmit stirile de la ora 8,unde o femeie vrea sa se arunce de la ultimul etaj al unei cladiri. - Pariez pe cinci mii de lei ca se arunca, spune primul ardelean. - De acord, spune al do.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: in Autobuz

In autobuz un ardelean si o domnisoara. Ardeleanul statea pe scaun si domnisoara langa el. Si dintr-o data ardeleanul incepe sa rada. Domisoara se simtea oarecum stanjenita si il intreaba: -Dar ce-i domnule ce s-a.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Logodna

Aseara i-am spus logodnicei mele : - Iubita mea , as vrea sa sa te implor ceva . - Te acult , iubitule . imi spuse ea cu o voce tremuranda si plina de speranta mai ales ca de peste 2 ani astepta s-o cer in.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Calul

Un orasan, la tara: - Bade, de ce nu are coarne vaca dumitale? - Sunt mai multe motive: unor vaci le cresc coarnele mai tarziu, altora li se taie. Unele nu au deloc. - Si asta din ce categorie face parte? - Asta e.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Bradul

Doua blonde cautau prin padure un brad de Craciun. Dupa o zi intreaga de stat in frig, una dintre ele ii spune celeilalte: Auzi, n-ar fi mai bine sa luam unul asa, fara globuri? .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Scheletul

Merge un schelet la medic. Medicul: Acuma se vine? .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Negrul

Un oltean calatoreste cu trenul impreuna cu un negru. Dupa un timp, olteanul zice: - Bre, da esti negru! - Da, zice negrul. Iarasi tacere. Dupa un timp, olteanul zice: - Bre, da de unde esti? -.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: inotul

Mamico, da-mi si mie voie sa inot in bazinul acela mare. - Nu se poate, apa e foarte adanca, e periculos. - Dar tata de ce are voie? - Tata e asigurat.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Porcul

Vine un timp nasol, cu friguri foarte mari; la un moment dat Stefanuc ii zice la consoarta lui: - Auzi fa, Anuta, iete e frig, ce zisi, bagam porcu in casa? Anuta ii raspunde: - Da ma, Stefanuc ma, da.

ştiri de la B1

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )