Libnet.ro
UNICEF

08:47

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Negrul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Negrul

Un oltean calatoreste cu trenul impreuna cu un negru. Dupa un timp, olteanul zice: - Bre, da esti negru! - Da, zice negrul. Iarasi tacere. Dupa un timp, olteanul zice: - Bre, da de unde esti? -. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Cizmele

Un oltean isi cumpara un ceas si o pereche de cizme noi, bineinteles). Mindru nevoie mare, iese prin tirg sa se faleasca, dar lumea nu observa ca omul nostru s-a innoit. Tot incercand el sa atraga atentia.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Stalpul

Doi olteni lucrau la reteaua de electrificare si trebuiau sa puna un stalp in pamant. Seful ii vede ca au facut groapa, apoi ca au masurat stalpul si pleaca. Cand se intoarce, vede ca au pus stalpul si unul din.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Oltul

De ce se numesc oltenii Olteni? Pentru ca trece Oltul pe acolo. Dar daca seaca Oltul cum se vor chema? Secaturi! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Logodna

Aseara i-am spus logodnicei mele : - Iubita mea , as vrea sa sa te implor ceva . - Te acult , iubitule . imi spuse ea cu o voce tremuranda si plina de speranta mai ales ca de peste 2 ani astepta s-o cer in.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Berea

Doi ardeleni cinstesc intr-o seara. A doua zi se intalnesc la una mica: Ion: -No,tu cum ai ajuns acasa mai, Gheorghe? -No,am mai cazut prin santuri, dar am ajuns. Dar tu Ioane? -No,io mergeam pe mijlocul drumului si,.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Calul

Un orasan, la tara: - Bade, de ce nu are coarne vaca dumitale? - Sunt mai multe motive: unor vaci le cresc coarnele mai tarziu, altora li se taie. Unele nu au deloc. - Si asta din ce categorie face parte? - Asta e.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Bradul

Doua blonde cautau prin padure un brad de Craciun. Dupa o zi intreaga de stat in frig, una dintre ele ii spune celeilalte: Auzi, n-ar fi mai bine sa luam unul asa, fara globuri? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Fata

Ion avea 35 de ani si era tot neinsurat. intr-o zi, la un bar, se intalneste cu Gheorghe si se baga la o bere, unde incep sa discute: - Ma Ioane, dar tu chiar nu ai gasit vreo fata sa iti placa? - Ba.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: inotul

Mamico, da-mi si mie voie sa inot in bazinul acela mare. - Nu se poate, apa e foarte adanca, e periculos. - Dar tata de ce are voie? - Tata e asigurat.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Porcul

Vine un timp nasol, cu friguri foarte mari; la un moment dat Stefanuc ii zice la consoarta lui: - Auzi fa, Anuta, iete e frig, ce zisi, bagam porcu in casa? Anuta ii raspunde: - Da ma, Stefanuc ma, da.

ştiri de la B1

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )