Libnet.ro
UNICEF

22:45

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Lei

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Lei

Discutie intre ardeleni: Mai Gheorghe hai sa te intreb ceva: Ce faci cand esti inconjurat de lei din toate partile? Nu stiu. habar nu am, ce pot sa fac? Ii bagi in buzunar,. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Copil

Intr-o maternitate nasc o moldoveanca, o ardeleanca si-o negresa. Se incurca bratarile la copii si atunci doctorul zice: - Sa-l chemam pe ardelean ca-i mai calculat si daca isi recunoaste copilul am.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Melcii

Se organizeaza un concurs de prins melci. Participa un oltean, un moldovean si un ardelean. La sfarsitul concursului olteanul are o plasa plina, moldoveanul jumate iar ardeleanul nici unul. Juriul.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Neil Armstrong

Neil Armstrong coboara din modulul lunar si vede pe nisipul selenar un tip ciudat, cu palariuta mica, neagra, cu opinci si chimir. Creatura intinde hotarat mana catre Armstrong: - Servus, io mi-s.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Cu cat vine?

Doi politisti unul mai batran, celalalt mai tanar) stateau ascunsi cu radarul, cand vad venind, tare, un X6. - Ba, ce tare vine asta, zise ala mai batran. - Cu cat vine? intreaba ala mai tanar.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Castig la loto

- Marie, daca ai castiga 100 milioane euro la Loto, m-ai mai iubi? - Da Ioane, dar mi-ar fi foarte dor de tine! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Pacient

- Cum se mai comporta pacientul ?- intreaba medicul . - Zice ca ar vrea sa ajunga acasa, ca-i este dor de nevasta - Este clar, iar delireaza ! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Sinuciderea

In anul 1854 este gasit un negru mort cu 18 gloante in spate. Seriful face constatarea si zice: - Maaamaaaaa, asa sinucidere n-am mai intalnit! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Canibali

Un canibal a prins un moldovean si fugea cu el in spinare. se intalneste cu un alt canibal, Ooo, azi o sa aveti ce manca, da ce natie e? E moldovean. Ooooo, dai mai bine drumul. De.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La pescuit

- Tata, tata, nu-mi place la pescuit! - Taci din gura si nu te mai zbate.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Vecinul

Lui Bula i se plange un vecin: - Auzi Bula, zi-i lui fiu-tau sa nu ma mai imite! Bula catre Bulisor: - Hai, gata, inceteaza sa mai faci pe prostul! .

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )