Libnet.ro
UNICEF

21:45

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Pestisorul de aur si taranul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Pestisorul de aur si taranul

Un taran, mergand pe ogor, vede pe jos un pestisor de aur. Cum se zbatea pestisorul pe uscat, minune mare, incepe sa vorbeasca: - Tarane, fie-ti mila de mine, arunca-ma te rog in balta aia, ca eu sunt regele. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La film

Un ardelean cumpara un bilet pentru a intra la film. Dupa cateva secunde se intoarce si mai cumpara unul. Casierita il intreaba: - Daca voiai doua bilete de ce nu ai cerut de prima data? - Eu vreau numai unul, dara.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Boii

Doi politisti sunt la un examen de limba romana si trebuie sa faca o propozitie. Primul politist spune: - Pe camp sunt 2 boi. Al doilea spune: - Nu. Nu e bine pentru ca lumea o sa creada ca noi.

CELE MAI TARI BANCURI cu BULA: in RAI

Moare Bula si ajunge in RAI. Cum intra acolo ramane uimit,toate femeile care se gaseau acolo mergeau cativa pasi si faceau 1-2-3 tumbe inapoi. Sf. Petru il vede si merge spre el. Bula il intreaba: -De ce fac femeile .

CELE MAI TARI BANCURI cu ALINUTA: 14 ani

Alinuta a implinit 14 ani. Mama ei ii spune ca acum are 14 ani,sa vorbesca despre sex. Alinuta ii raspunde : Bine, mama. Ce vrei sa stii? .

CELE MAI TARI BANCURI cu OLTENI: Parasuta

Intr-o buna zi, hotaraste olteanul nostru sa mearga la parasutism. Sare din avion impreuna cu ceilalti olteni, dar. normal! Nu i se deschide parasuta! Toti ceilalti aveau parasute deschise, el saracu. Dintr-o data.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La bar, cu crocodilul

In Satu Mare un tip intra intr-un bar cu un crocodil in lesa si intreaba barmanul: Nu va suparati, aici serviti unguri? Da, cum sa nu, luati loc! Ce va aduc? Mie o bere si lui 2 unguri! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Spray-ul impotriva mustelor

Un ardelean vrea sa cumpere spray pentru muste. Acest spray costa 5 lei, spune vanzatorul, iar acesta 100. - Cu primul puteti omori o mie de muste, cu al doilea, trei mii. No bine, zice ardeleanul.

Simona Halep, lectie de stil si eleganta atunci cand nu este pe terenul de tenis. Cele mai tari tinute din 2019 FOTO

Simona Halep a impresionat iubitorii sportului alb prin stilul de joc si spiritul de lupta, dar cand a avut ocazia a oferit si lectii de stil si eleganta. S-a intamplat la evenimentele publice la care a participat, cand a ales sa poarte tinute care au intors toate privirile. Simona Halep distrugatoare pe terenul de .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Conjugarea verbelor

Profesoara: Bula, conjuga verbul a merge! Eu merg tu mergi el merge Mai repede! Eu fug tu fugi el fuge .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Varsta

O blonda este intrebata cati ani are: - Asa, o clipa, sa calculez. Cand m-am casatorit aveam 20, iar sotul, 40. Eram de doua ori mai mica decat el. Asadar, daca el acum are 70, eu am 35.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )